Lørenskog Håndballklubb

Lørenskog Håndballklubb

God jul og godt nytt år

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 19. Des 2020


Da er annerledes året 2020 snart over, og vi vil ønske alle i og rundt håndballklubben en god julefeiring.

Det er selvsagt uvant at juleturneringer og øvrige aktiviteter ikke går som normalt, men nå får vi simpelthen håpe på at 2021 blir bedre.

Til tross for store begrensninger i forhold til normal treningsaktivitet, har trenerne gjort en kjempeinnsats for å legge til rette for gode treningsøkter både fysisk og digitalt.  Dette bidrar til et godt grunnlag når håndballen kommer til å rulle for fullt i løpet av neste år. 

Klubben er svært takknemlig for innsatsen fra spillerne, og den kreativitet som trenerne har vist gjennom året.


Styret vil overbringe en stor takk til alle som støtter opp rundt LHK og ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!Med vennlig hilsen

Styret i Lørenskog håndballklubb


0 Kommentar

Juletilbud fra Comet Sport

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 26. Nov 2020
En julegave som både små og store alltid setter pris på!

Og du kan bare sende en mail til Comet Sport, så fikser de resten.


Dette gjelder den nåværende klubbkolleksjonen som varer ut 20/21 sesongen.


Bestillingen sendes på mail til: Kenneth@comet.no


Last ned tilbudet - Lørenskog hk juletilbud.pdf


0 Kommentar

Forlenger samarbeidet med Comet og Umbro ut 2025!

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 20. Okt 2020


Lørenskog håndballklubb er stolt over å annonsere at vi forlenger samarbeidet med 
Comet Sport og Umbro ut 2025.

Dette sikrer at klubben får kontinuitet på utstyrssiden, og innfasing av nye kolleksjoner fra Umbro kan gjøres i steg som passer for klubben. Etter å ha evaluert flere alternativer ble det gjennomført test av ny kolleksjon og utstyr fra Umbro. Andre draktleverandører har blitt vurdert, men utifra en samlet vurdering har kvalitet, tilgjengelighet og en trygg leveranse av drakter og utstyr vært avgjørende for klubbens valg.

I tillegg er det viktig for klubben at man støtter opp rundt det lokale tilbudet som Comet Sport tilbyr, og det faktum at klubbens spillere og foresatte kan gjøre en trygg og god handel i nærmiljøet.

LHK ser frem til å utvikle samarbeidet videre de neste årene og å skape mest mulig verdi for klubben og våre samarbeidspartnere.

Vi håper at alle benytter seg av klubbrabatten hos Comet og at dere holder dere orientert om tilbud som sendes ut via klubbens kanaler.

Med vennlig hilsen

Styret i LHK

0 Kommentar

Klubben trenger DEG!

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 6. Sep 2020


Hei alle,

Den nye sesongen er kommet godt i gang og de aller fleste utøverne har nå kommet tilbake i trening.
Det har vært en krevende tid for oss alle, men takket være fantastisk innsats fra trenere og øvrig støtteapparat ser det ut til at vi sakte men sikkert kommer trygt og godt tilbake til håndballhverdagen.

Klubben har så langt klart å opprettholde drift under Corona krisen, men vi har fremdeles noen utfordringer med å få på plass noen sentrale brikker i puslespillet.
Vi må derfor be dere i foresattegruppen å melde dere til oppgaver som per i dag ikke er bekledte. Dette er oppgaver som er kritiske for klubbens drift og vi må sammen sikre at våre utøvere får opprettholdt et godt tilbud i klubben.

  • Sportslig utvalg trenger 1-2 personer til å bistå med sportslig planarbeid, og ulike forefallende oppgaver som utvalget har som sitt ansvarsområde
  • Dommeransvarlig - administrasjon og sportslig oppfølging av våre dommere
  • Sponsoransvarlig - være med på å organisere klubbens sponsorarbeid fremover

Alle funksjoner er beskrevet i større eller mindre grad i Klubbhåndboken som er publisert på hjemmesiden.
Send en e-post til klubben via lorenskog@ronhandball.no så snart som mulig så tar styret kontakt med deg for nærmere beskrivelse av oppgaven du kan tenke deg å bidra med!

NB! Vi er helt avhengig av å få dette på plass og styret må eventuelt iverksette ekstraordinære tiltak overfor lagene om ingen melder seg til tjeneste.


Hilsen Styret


0 Kommentar

Årvåkne Arne sikret OBOS Jubel og 50.000,- til klubbkassa

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 14. Aug 2020


Etter å ha fulgt med på muligheten for å skaffe klubben ekstra inntekter i en utfordrende tid fikk Arne Martinsen formidlet en søknad til OBOS på vegne av LHK.


Den 26. Juni kom denne beskjeden fra OBOS:

"Resultatet er klart! Etter gjennomgang av 1200 innsendte søknader, kan vi nå kunngjøre hvilke korps, idrettslag og foreninger som til sammen får 40 millioner kroner fra OBOS Jubel

OBOS ønsker å takke medlemmene for alle søknadene og det store engasjementet for å få jubelen tilbake mellom husene. Det gleder oss å se at så mange hjerter banker for idrett og kultur. 

På obos.no kan du se om din forening er blant de 556 som har fått støtte."

Resultatet ble altså 50.000,- til Lørenskog håndballklubb.

Stor takk til Arne for hans engasjement og innsats for klubben!

Med vennlig hilsen

Styret i LHK

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline