Lørenskog Håndballklubb

Lørenskog Håndballklubb

Trenere på plass

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 7. Jul 2019


Trenere for ny sesong er nå på plass for alle lag.

Oversikten finner du her:

https://www.lorenskoghk.no/p/4230/hvem-hva-i-lhkTreningstider sesongen 2019/2020

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 7. Jul 2019

Nye treningstider gjelder fra uke 33 - 2019

Se eller last ned treningstidene her:
Treningstider 19_20 endelig.pdf


Trening er gøy #vierlhk
Retningslinjer for bruk av sosiale medier i Lørenskog Håndballklubb

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 16. Mai 2019


Retningslinjer for bruk av sosiale medier i Lørenskog Håndballklubb

Her kan du laste ned reglene:
Retningslinjer for sosiale medier LHK.pdf

Klubben har sett ett behov for å ha noen retningslinjer for bruken av sosiale medier i klubbens regi. Styret har i samarbeid med sportslig utvalg og kommunikasjonsansvarlig jobbet med å utarbeide retningslinjer for bruk av sosiale medier i Lørenskog Håndballklubb.

Å være en del av Lørenskog Håndballklubb skal kjennetegnes av gode opplevelser, hyggelige minner og et godt miljø for alle. Sosiale medier er en viktig del av hverdagen til de fleste av oss. Det gjelder unge og gamle, spillere, trenere, dommere, tillitsvalgte, supportere og øvrige medlemmer av Lørenskog Håndballklubb.
 
 Som medlem i Lørenskog Håndball så er du ansvarlig for å være en god rollemodell, også på nettet. Disse retningslinjene er viktige retningslinjer på hvordan vi skal opptre. Men de forteller også litt om hvordan rutinene rundt Facebook-grupper/chatter o.l skal være. F.eks. umiddelbar utmelding når du ikke trenger å være medlem lenger i en gruppe.

Styret i klubben er også opptatt av at vi har grupper som er enkle å finne igjen, og at de da har navn som er lett å finne. Det finnes nå flere ulike varianter på hvordan man velger å navngi lagenes Facebookgrupper som f.eks.:

1: «LHK 06»

2: «LHK J03»

3: «Lørenskog hk j98» og slik fortsetter det 

Vi ønsker at det det skal finnes en norm for hvordan man navngir en gruppe i klubben:

F.eks. «LHK J00" - Så de av dere som er administratorer av våre grupper, og som leser dette, kan gjerne korrigere navngivningen av sine lagsgrupper til "riktig" norm!
 
 Her er klubbens retningslinjer og 10 gylne regler for sosiale medier:

 1. Vi skal være aktive i sosiale medier, men vi tenker alltid over konsekvensene når vi publiserer noe om klubben i vårt hjerte og om alle andre som er glade i den.

 2. Kun fornavn på spillere under 18 år skal brukes i sosiale kanaler.

 3. Trenere skal unngå kontakt med utøvere i private rom på sosiale medier uten at det er flere til stede, eller det er avtalt med foresatte eller idrettslagets ledelse.

 4. Vi bruker sunn fornuft og oppfører oss med verdighet og viser vår gode gule og blå folkeskikk. Alle ser alt! Vi bruker sunn fornuft når vi deler og diskuterer.

 5. Husk at taushetsplikten, personvern, prinsippet om ytringsfrihet og andre lover og regler også gjelder på sosiale medier.

 6. Vi angriper kun med godt offensivt spill på banen, og går ikke til angrep på nettet. Er du sint, skuffa eller misfornøyd, eller mener du noen har gjort noe galt? Husk at vi ikke kritiserer andre i sosiale medier og i det offentlige rom. Ta kontakt med klubben, eller direkte med den det gjelder og fortell hva du har på hjertet.

 7. Vi bruker ikke laggruppene til å diskutere uenighet med trenere, lagledere, lagkamerater eller foreldre. Uenighet tar vi opp med hverandre og utenfor det offentlige rom og klubbens kanaler.

 8. Publisering av bilder i klubbens sosiale medier skal alltid være godkjent av den/de som er avbildet. Det skal foreligge skriftlig samtykke fra foresatte for bruk av bilder av barn under 16 år. Klubben har rutine på å hente inn slike samtykker.

 9. Når vi publiserer poster i sosiale kanaler tenker vi over følgende:
   - Passer det seg at dette står på nettsiden, i avisa eller i sosiale kanaler?
   - Blir noen lei seg eller støtt hvis jeg poster dette?
   - Kan det hende at involverte ønsker å publisere dette før jeg gjør det?
   - Kan dette innlegget misforstås på noen måte?

 10. Meld ifra til klubben om du observerer eller opplever uakseptabel adferd som mobbing, sjikane, uthenging o.l.


Husk at du skal være en stolt og positiv ambassadør for klubben på nettet!Ny klubbkolleksjon

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 19. Des 2016

Klubbens gamle drakter har gått ut av produksjon, og vi har derfor valgt en ny kolleksjon.

Se kolleksjons-pdf for full oversikt over alle deler.

Overtrekksgenser med to varianter for bukse er til salgs på Comet Sport Lillestrøm.Ny hovedtrener for LHK

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 11. Mai 2016

LHK har signert en avtale med Dan Roman som trener i klubben. Dan skal ha det sportslige hovedansvaret for Damer 4. div og J18.

Han gjennomførte en åpen trening for to uker siden med D4/J18/J16 i Fjellhamarhallen, hvor spillere og trenere/lagledere var invitert til å få en treningsøkt med hans filosofi på håndballbanen. 30 jenter deltok.

I går, tirsdag, holdt han sin første trening for J18 i Skårerhallen som LHK trener, før blekket på kontrakten hadde tørket. Dette var første trening med eget lag som J98 har hatt på lang tid, og var en fin gjennomføring før jentene drar til Fredrikstad Cup.

Fra første stund fikk vi kjenne litt på Dan sin filosofi som håndballtrener:

 • Håndball er enkelt - dersom man kan løpe mye, og kan kaste og motta ballen i fart.
 • Man skal løpe mer enn motstanderen i 2 x 30 min - begge veier.
 • Hvis man har 70 avslutninger i løpet av en kamp og scorer 35 så vinner man kampen.
 • Spillerne skal være på topp når de er 25 år, ikke når de er 16 og utbrent når de er 18.

Han skal være med å utforme felles formasjoner, som definert i klubbens Sportslige plan, og som skal kjennetegne hvordan lag spiller. Innimellom skal vi dra nytte av Dan sin håndballfaglige kunnskap overfor trenere og spillere på yngre lag også.

Dan er en ekte Stockholmare. Mange år i Norge har ikke klart å vaske bort den dialekten. Han kommer fra trenergjerning i Ammerud, hvor han tok laget fra 4. div til 3. div.

LHK har i år meldt på flere lag i de øverste aldersgruppene for neste sesong.

 • Ett damelag i 4. div og to lag i 6. div.
 • J18 er påmeldt med et lag i regionserien nivå 1 og kvalik til nasjonal serie - Lerøy.
 • J16 er påmeldt med to lag, et lag i regionserien nivå 1, som også er kvalik til nasjonal serie - Bring, og et lag i J18 nivå 2.

Målsetning for klubben er opprykk til 3. div og 5. div, samt spill i de nasjonale seriene Lerøy for J18 og Bring for J16.

Vi vil tilstrebe at fra neste år vil våre eldste lag også få trene i Skårerhallen, slik at vi får inkludert alle lag bedre i klubben og i vår hjemmearena, og at de eldste lagene blir mer synlig for oss alle.

Selv om LHK har ansatt en ny hovedtrener for neste sesong vil vi selvsagt beholde alle spillere, trenere og støtteapparat som allerede er her. Dan, som ny hovedtrener, skal ha et nært samarbeid med trenere og støtteapparat vi allerede har rundt lagene i dag. Vi håper også at ansettelsen kan bidra til å beholde alle spillere på lagene, samt å få tilgang på noen nye spillere. Nå skal vi definere lag og treningsgrupper som skal samarbeide for en best mulig klubb med sportslige og sosiale mål.Levert av IdrettenOnline