Gledelig opprykk fra K4 til K3

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 9. Mai 2019

23.april var det duket for opprykksfest i Skårerhallen, Lørenskog Håndballklubbs hjemmearena. Siste kamp i årets sesong skulle spilles og Lørenskog møtte Lillestrøm HK. Uavhengig av resultat i kampen ville dette bli en festdag for damelaget og klubben. Det ble en spennende kamp, som endte 31-31. Og etter flere år med lag i 4.divisjon endte klubben i år som seriemestere, uavhengig av resultat i den siste kampen, og rykket opp til 3.divisjon.

Dagen etter kamp våknet gjengen med gullstjerner i håret, gullhatten på nattbordet og gratulasjoner fra Ordføreren i Lørenskog kommune, Ragnhild Bergheim. Stor stas for klubben, laget og trener.


Se bildedryss fra opprykksfesten

Før sesongen fikk klubben ny hovedtrener og damelagstrener for K4, Hanne Halén. Hanne startet sin håndballkarriere i klubben, har spilt på landslaget og som proff i utlandet. Hun er nå idrettsufør på grunn av en kneskade og brenner for forebyggende trening og restitusjon. Noe som også preger treningsøktene til jentene på damelaget.

K4 laget består av jenter fra 2001 og oppover. De er 23 spillere som trener hardt, brenner for håndballen, gir alt og har stått på hele sesongen. Resultatet er at de har vunnet 18 av 20 kamper, tapt en og spilt en uavgjort. Det er prestasjoner å være stolte av. Og som har oppfylt drømmemålet - nemlig opprykk!

Nå er det en kort pause for jentene, før oppkjøringen for neste års seriespill er i gang. 13.mai braker det løs.

Drømmen for neste sesong er å få flere håndballelskende lagvenninner og satse videre for opprykk til 2.divisjon. Om ikke neste sesong, så kanskje i 2020/2021?

#VIERLHK #BLÅGULMAGIJenter i A-sluttspill

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 19. Jan 2016

De tre eldste aldersbestemte lagene til Lørenskog, J18, J15 og J14, klarte alle tre høstens hovedmål, å kvalifisere seg til A-sluttspillet. A-sluttspillet er forbeholdt regionens 12 beste lag. Dette betyr at alle de tre eldste Lørenskog-lagene er blandt de 12 beste lagene i Oslo, Akershus og Østfold.

Gratulerer, og lykke til for vårsesongen.Gode resultater etter halvspilt serie

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 27. Okt 2014

Jenter 1998 etter seier i "seriefinale" mot Stabæk
Nå som høstens serie er omtrent halvspilt, ligger de fire lagene som spiller i øvet avdeling med kvalifisering til A-sluttspill, alle godt an.

A-sluttspill er serie på våren for de 12 beste lagene i årsklassen, i hele regionen. Det vil si de 12 beste lagene i Akershus, Oslo og Østfold. Så å nå A-sluttspill er en stor prestasjon.


J1998 er allerede sikret plass i A-sluttspill, med 6 seire på sine 6 kamper. Selv om de skulle tape sine to siste kamper, kan de ikke på noen måte bli dårligere enn tredjeplass, og her kommer de tre beste til A-sluttspillet.

J2000 ligger på andre plass i sin pulje, med 4 seire og 1 uavgjort - samme som serieleder Fjellhammer, men med 4 mål dårligere målforskjell. De to antatt vanskeligste kampene er unnagjort, så hvis de fortsetter slik de har startet, når de minst 2. plass i pulja og kommer da til A-sluttspill. Men det er et par tøffe kamper igjen. Hjemmekamp mot Helset førstkommende helg er nøkkelkamp. Med seier der er mye gjort.

J2001 har kun spilt én av fem seriekamper i høst, men vunnet den, og ligger på andre plass i sin pulje. Også her går de to beste til A-sluttspill. De skal spille hjemmekamp mot serieleder Torp førstkommende helg, så vi krysser fingrene for seier her.

J2002 har 5 seire og 1 tap, og ligger på en fjerdeplass, á poeng med 2. og 3. plass. Også her kommer de to beste til A-sluttspill. Kampen for å nå dette blir tøff etter tapet mot Nit/Hak sist helg, men de har fortsatt en god mulighet.


Vi krysser fingrene for alle lagene, og håper sesongen fortsetter like bra!


Seriestart med glimrende resultater

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 14. Sep 2014

Helgen 13.-14. september var seriestart for de fleste lagene. Noen få "tjuvstartet" sist helg, men denne helgen spilte alle fra J09-J16, samt dame- og herrelag.

Klikk på "Resultater og tabeller" i hovedmenyen over, for full oversikt over Lørenskog-lagene i serien.


J2004 etter seier mot LHK-90
Hjemme i Skårerhallen ble det spilt 7 LHK-kamper, med fem seire, én uavgjort og ett tap, hvorav J16-lagets 34-15-seier over Aurskog/Finstadbru nok var "hovedkampen", men vi så også seire til J09, J10 og 6.-divisjonslaget til damene.

Men det ble også spilt gode bortekamper, med storseier til J16-02 (39-9), J14 (24-6) og seire til J13, J12 og J11 – og et par tap vi ikke trenger å dvele ved ;-)

I tillegg åpnet J13 helgen glimrende, med seier 31-8 i IØR-cupen.


Håndballen er så smått igang

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 15. Jun 2014

Stå på jenter. Vi venter på flere gode resultater og forventer fulle tribuner når Damelaget starter 5. div 15/10 i egen hall i mot Sørumsand.
Her er resultater fra  aldersbestemte lags første seriehelg:

  • Jenter 11 Ammerud 2-Lørenskog 1-3 etter ordinær tid, trenger trening på utgruppert forsvar?
  • Jenter 12 Oppsal 2-Lørenskog 14-14
  • Jenter 12-2 Lørenskog 2 -Skjetten 0-0 Skjetten ikke møtt:(
  • Jenter 13-1 Linderud-Lørenskog 8-8 
  • Jenter 14-1 Tveter -Lørenskog 16-14
  • Jenter 14-1 Lørenskog-Jar 21-10,  snakk om oppreisning etter tapet i mot tveter
  • Jenter 15 Lørenskog -Halden 18-14 etter mye fint spill