Lørenskog Håndballklubb

Lørenskog Håndballklubb

J06 involvert i thriller på tribunen

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 18. Mai 2019


Men det var selvfølgelig bare på film!

8.mai tikket det inn en litt uvanlig e-post i klubbens innboks. En fra castingen for thrillerserien Varsleren tok kontakt med klubben. De ønsket seg en gruppe med spillere og voksne på tribunen under filminnspilling i Kjennhallen og lurte på om ikke Lørenskog Håndball kunne hjelpe. J06 tok jobben på strak arm.

Onsdag 15.mai var 14 jenter på J06 statister for en ny thrillerserie som skal vises på TV2. Jentene våre spilte håndballspillere som satt på tribunen og ventet på at de skulle trene/spille kamp. De ventet på at det laget som var på banen i serien skulle bli ferdige.

Varsleren er et politisk thrillerdrama som produseres av Miso Film Norge AS. Serien er fortellingen om hvordan ett enkelt varsel utløser noe mye større, noe som får konsekvenser helt opp til det øverste av norsk samfunnsliv.

Dette blir spennende og vi gleder oss til å se resultatet på tv-skjermen etter hvert, og håper å se jentene våre.

#vierlhk  #bestsammen


0 Kommentar

Retningslinjer for bruk av sosiale medier i Lørenskog Håndballklubb

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 16. Mai 2019


Retningslinjer for bruk av sosiale medier i Lørenskog Håndballklubb

Her kan du laste ned reglene:
Retningslinjer for sosiale medier LHK.pdf

Klubben har sett ett behov for å ha noen retningslinjer for bruken av sosiale medier i klubbens regi. Styret har i samarbeid med sportslig utvalg og kommunikasjonsansvarlig jobbet med å utarbeide retningslinjer for bruk av sosiale medier i Lørenskog Håndballklubb.

Å være en del av Lørenskog Håndballklubb skal kjennetegnes av gode opplevelser, hyggelige minner og et godt miljø for alle. Sosiale medier er en viktig del av hverdagen til de fleste av oss. Det gjelder unge og gamle, spillere, trenere, dommere, tillitsvalgte, supportere og øvrige medlemmer av Lørenskog Håndballklubb.
 
 Som medlem i Lørenskog Håndball så er du ansvarlig for å være en god rollemodell, også på nettet. Disse retningslinjene er viktige retningslinjer på hvordan vi skal opptre. Men de forteller også litt om hvordan rutinene rundt Facebook-grupper/chatter o.l skal være. F.eks. umiddelbar utmelding når du ikke trenger å være medlem lenger i en gruppe.

Styret i klubben er også opptatt av at vi har grupper som er enkle å finne igjen, og at de da har navn som er lett å finne. Det finnes nå flere ulike varianter på hvordan man velger å navngi lagenes Facebookgrupper som f.eks.:

1: «LHK 06»

2: «LHK J03»

3: «Lørenskog hk j98» og slik fortsetter det 

Vi ønsker at det det skal finnes en norm for hvordan man navngir en gruppe i klubben:

F.eks. «LHK J00" - Så de av dere som er administratorer av våre grupper, og som leser dette, kan gjerne korrigere navngivningen av sine lagsgrupper til "riktig" norm!
 
 Her er klubbens retningslinjer og 10 gylne regler for sosiale medier:

 1. Vi skal være aktive i sosiale medier, men vi tenker alltid over konsekvensene når vi publiserer noe om klubben i vårt hjerte og om alle andre som er glade i den.

 2. Kun fornavn på spillere under 18 år skal brukes i sosiale kanaler.

 3. Trenere skal unngå kontakt med utøvere i private rom på sosiale medier uten at det er flere til stede, eller det er avtalt med foresatte eller idrettslagets ledelse.

 4. Vi bruker sunn fornuft og oppfører oss med verdighet og viser vår gode gule og blå folkeskikk. Alle ser alt! Vi bruker sunn fornuft når vi deler og diskuterer.

 5. Husk at taushetsplikten, personvern, prinsippet om ytringsfrihet og andre lover og regler også gjelder på sosiale medier.

 6. Vi angriper kun med godt offensivt spill på banen, og går ikke til angrep på nettet. Er du sint, skuffa eller misfornøyd, eller mener du noen har gjort noe galt? Husk at vi ikke kritiserer andre i sosiale medier og i det offentlige rom. Ta kontakt med klubben, eller direkte med den det gjelder og fortell hva du har på hjertet.

 7. Vi bruker ikke laggruppene til å diskutere uenighet med trenere, lagledere, lagkamerater eller foreldre. Uenighet tar vi opp med hverandre og utenfor det offentlige rom og klubbens kanaler.

 8. Publisering av bilder i klubbens sosiale medier skal alltid være godkjent av den/de som er avbildet. Det skal foreligge skriftlig samtykke fra foresatte for bruk av bilder av barn under 16 år. Klubben har rutine på å hente inn slike samtykker.

 9. Når vi publiserer poster i sosiale kanaler tenker vi over følgende:
   - Passer det seg at dette står på nettsiden, i avisa eller i sosiale kanaler?
   - Blir noen lei seg eller støtt hvis jeg poster dette?
   - Kan det hende at involverte ønsker å publisere dette før jeg gjør det?
   - Kan dette innlegget misforstås på noen måte?

 10. Meld ifra til klubben om du observerer eller opplever uakseptabel adferd som mobbing, sjikane, uthenging o.l.


Husk at du skal være en stolt og positiv ambassadør for klubben på nettet!


0 Kommentar

LHKs J02 og K4 på sponsoroppdrag

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 11. Mai 2019


I dag representerte J02 og K4 klubben vår på en kundetilstelning arrangert av vår sponsor Meny Rasta. 

2 grupper med blide spillere stilte frivillig opp i mål, klare til å bli skutt på av Meny´s kunder. De delte også ut flyere for årets sommerhåndballskole. En morsom og annerledes dag på jobb. Flott å kunne stille opp for en av sponsorene når de ønsker det. Vi er best sammen!

#vierlhk #blågulmagi #MenyRastaSe flere bilder her


0 Kommentar

Gledelig opprykk fra K4 til K3

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 9. Mai 2019

23.april var det duket for opprykksfest i Skårerhallen, Lørenskog Håndballklubbs hjemmearena. Siste kamp i årets sesong skulle spilles og Lørenskog møtte Lillestrøm HK. Uavhengig av resultat i kampen ville dette bli en festdag for damelaget og klubben. Det ble en spennende kamp, som endte 31-31. Og etter flere år med lag i 4.divisjon endte klubben i år som seriemestere, uavhengig av resultat i den siste kampen, og rykket opp til 3.divisjon.

Dagen etter kamp våknet gjengen med gullstjerner i håret, gullhatten på nattbordet og gratulasjoner fra Ordføreren i Lørenskog kommune, Ragnhild Bergheim. Stor stas for klubben, laget og trener.


Se bildedryss fra opprykksfesten

Før sesongen fikk klubben ny hovedtrener og damelagstrener for K4, Hanne Halén. Hanne startet sin håndballkarriere i klubben, har spilt på landslaget og som proff i utlandet. Hun er nå idrettsufør på grunn av en kneskade og brenner for forebyggende trening og restitusjon. Noe som også preger treningsøktene til jentene på damelaget.

K4 laget består av jenter fra 2001 og oppover. De er 23 spillere som trener hardt, brenner for håndballen, gir alt og har stått på hele sesongen. Resultatet er at de har vunnet 18 av 20 kamper, tapt en og spilt en uavgjort. Det er prestasjoner å være stolte av. Og som har oppfylt drømmemålet - nemlig opprykk!

Nå er det en kort pause for jentene, før oppkjøringen for neste års seriespill er i gang. 13.mai braker det løs.

Drømmen for neste sesong er å få flere håndballelskende lagvenninner og satse videre for opprykk til 2.divisjon. Om ikke neste sesong, så kanskje i 2020/2021?

#VIERLHK #BLÅGULMAGI


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline