God jul og godt nytt år

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 19. Des 2020


Da er annerledes året 2020 snart over, og vi vil ønske alle i og rundt håndballklubben en god julefeiring.

Det er selvsagt uvant at juleturneringer og øvrige aktiviteter ikke går som normalt, men nå får vi simpelthen håpe på at 2021 blir bedre.

Til tross for store begrensninger i forhold til normal treningsaktivitet, har trenerne gjort en kjempeinnsats for å legge til rette for gode treningsøkter både fysisk og digitalt.  Dette bidrar til et godt grunnlag når håndballen kommer til å rulle for fullt i løpet av neste år. 

Klubben er svært takknemlig for innsatsen fra spillerne, og den kreativitet som trenerne har vist gjennom året.


Styret vil overbringe en stor takk til alle som støtter opp rundt LHK og ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!Med vennlig hilsen

Styret i Lørenskog håndballklubbJuletilbud fra Comet Sport

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 26. Nov 2020
En julegave som både små og store alltid setter pris på!

Og du kan bare sende en mail til Comet Sport, så fikser de resten.


Dette gjelder den nåværende klubbkolleksjonen som varer ut 20/21 sesongen.


Bestillingen sendes på mail til: Kenneth@comet.no


Last ned tilbudet - Lørenskog hk juletilbud.pdfKjersti Artnzen og Guro Røen gjør comeback på parketten

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 12. Nov 2020


Dommerparet bestemte seg i 2018 for å avslutte sin dommerkarriere, men nå er de snart tilbake på parketten.

Les saken her: https://www.topphandball.no/artikkel/kjersti-artnzen-og-guro-roen-gjor-comeback-pa-parketten/
Forlenger samarbeidet med Comet og Umbro ut 2025!

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 20. Okt 2020


Lørenskog håndballklubb er stolt over å annonsere at vi forlenger samarbeidet med 
Comet Sport og Umbro ut 2025.

Dette sikrer at klubben får kontinuitet på utstyrssiden, og innfasing av nye kolleksjoner fra Umbro kan gjøres i steg som passer for klubben. Etter å ha evaluert flere alternativer ble det gjennomført test av ny kolleksjon og utstyr fra Umbro. Andre draktleverandører har blitt vurdert, men utifra en samlet vurdering har kvalitet, tilgjengelighet og en trygg leveranse av drakter og utstyr vært avgjørende for klubbens valg.

I tillegg er det viktig for klubben at man støtter opp rundt det lokale tilbudet som Comet Sport tilbyr, og det faktum at klubbens spillere og foresatte kan gjøre en trygg og god handel i nærmiljøet.

LHK ser frem til å utvikle samarbeidet videre de neste årene og å skape mest mulig verdi for klubben og våre samarbeidspartnere.

Vi håper at alle benytter seg av klubbrabatten hos Comet og at dere holder dere orientert om tilbud som sendes ut via klubbens kanaler.

Med vennlig hilsen

Styret i LHK


Live stream fra Skårerhallen

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 9. Sep 2020


LHK har nå inngått samarbeid med Joymo om livestreaming av kamper fra Skårerhallen. Dette gjør det mulig å kjøpe tilgang til live streaming av kamper når vi etterhvert kommer igang.

I første omgang skal vi få installert utstyret og informert godt til alle lagledere i forhold til bruk, oppsett og hvilke forhold som må ivaretas i forhold til personvern.

Dette vil også på litt sikt gjøre det mulig for trenere og utøvere å aktivt bruke videoanalyser av kamper og treninger.

Klubben trenger også å få på plass en streamingansvarlig - om det er deg? Ta kontakt med oss på lorenskog@ron.handball.no

Mer info om tjenesten finner du på joymo.tv


Med vennlig hilsen 
Styret i LHKKlubben trenger DEG!

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 6. Sep 2020


Hei alle,

Den nye sesongen er kommet godt i gang og de aller fleste utøverne har nå kommet tilbake i trening.
Det har vært en krevende tid for oss alle, men takket være fantastisk innsats fra trenere og øvrig støtteapparat ser det ut til at vi sakte men sikkert kommer trygt og godt tilbake til håndballhverdagen.

Klubben har så langt klart å opprettholde drift under Corona krisen, men vi har fremdeles noen utfordringer med å få på plass noen sentrale brikker i puslespillet.
Vi må derfor be dere i foresattegruppen å melde dere til oppgaver som per i dag ikke er bekledte. Dette er oppgaver som er kritiske for klubbens drift og vi må sammen sikre at våre utøvere får opprettholdt et godt tilbud i klubben.

  • Sportslig utvalg trenger 1-2 personer til å bistå med sportslig planarbeid, og ulike forefallende oppgaver som utvalget har som sitt ansvarsområde
  • Dommeransvarlig - administrasjon og sportslig oppfølging av våre dommere
  • Sponsoransvarlig - være med på å organisere klubbens sponsorarbeid fremover

Alle funksjoner er beskrevet i større eller mindre grad i Klubbhåndboken som er publisert på hjemmesiden.
Send en e-post til klubben via lorenskog@ronhandball.no så snart som mulig så tar styret kontakt med deg for nærmere beskrivelse av oppgaven du kan tenke deg å bidra med!

NB! Vi er helt avhengig av å få dette på plass og styret må eventuelt iverksette ekstraordinære tiltak overfor lagene om ingen melder seg til tjeneste.


Hilsen StyretOppstart for håndballskolen

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 1. Sep 2020


For jenter født i 2014 starter vi også denne sesongen Håndballskolen.
Jentene trener 1 gang i uka på mandager klokken 17-18 i gymsalen på Solheim skole.
Oppstart er 7/9 klokken 17.00 på Solheim skole.

Vi har vært så heldige å få Therese Marthinsen som trener for jentene.
Ta kontakt med Therese på (Therese1807@hotmail.comom du har spørsmål om håndballskolen.

Vi ønsker alle lykke til med et lærerikt år :-)


Årvåkne Arne sikret OBOS Jubel og 50.000,- til klubbkassa

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 14. Aug 2020


Etter å ha fulgt med på muligheten for å skaffe klubben ekstra inntekter i en utfordrende tid fikk Arne Martinsen formidlet en søknad til OBOS på vegne av LHK.


Den 26. Juni kom denne beskjeden fra OBOS:

"Resultatet er klart! Etter gjennomgang av 1200 innsendte søknader, kan vi nå kunngjøre hvilke korps, idrettslag og foreninger som til sammen får 40 millioner kroner fra OBOS Jubel

OBOS ønsker å takke medlemmene for alle søknadene og det store engasjementet for å få jubelen tilbake mellom husene. Det gleder oss å se at så mange hjerter banker for idrett og kultur. 

På obos.no kan du se om din forening er blant de 556 som har fått støtte."

Resultatet ble altså 50.000,- til Lørenskog håndballklubb.

Stor takk til Arne for hans engasjement og innsats for klubben!

Med vennlig hilsen

Styret i LHK


Klubben har ny og erfaren hovedtrener på plass

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 5. Mai 2020


LHK har nå fått på plass ny hovedtrener for klubben og har signert en 2.års avtale, med opsjon på et tredje år, med Dan Roman. Dan skal ha det sportslige hovedansvaret for Damer 3. og 5. divisjon. Ønsket til både den nye treneren og klubben er selvfølgelig at vi vil beholde så mange spillere vi kan og at de vil bli med videre.

Mange av dere er kanskje kjent med Dan fra tidligere, han var nemlig også trener for K4 og J18 i 2 sesonger for noen sesonger tilbake. Han er allerede i gang og har ringt alle spillerne for å gi dem en personlig velkomst inn i hans tropp, samt å kartlegge hvem som blir med videre. Dan har faktisk allerede rukket å arrangere sin første trening med jentene.

– Jeg gleder meg masse til å ta fatt på oppgaven, sier en ivrig Dan Roman. Jeg tror vi kan ha klar en god tropp med spillere innen midten av juni og håper vi kan begynne å trene i hall igjen om ikke alt for lenge, fortsetter han. Dette blir bra!

Det er ingen tvil om at det er en effektiv trener vi har fått med på laget, og som ivrer etter å komme i gang med litt håndball igjen. Vi har vel alle den samme drømmen om at dette snart blir mulig. Spillerne har allerede fått sin første månedsplan med oversikten over treninger i Mai. Svensken liker å «ha koll på sakene».Vår nye hovedtrener har satt seg noen konkrete planer for K3 og K5 for kommende sesong og en klar målsetting om hva han ser for seg for klubben.

– Jeg ser for meg en seniortropp på ca. 18 utespillere + 3-4 målvakter som skal dekke K3 og K5, forteller han. Og målet er at vi skal etablere oss i K3 samt rykke opp fra K5 til K4. Selvfølgelig vil jeg også gjerne se at vi får på plass et bra samarbeid med juniortreneren. 

– Per i dag er det følgende på planen for seniorlagene i klubben som jeg vet, avslører han. Seriespill for K3, K5 og Junior 1 og 2, så blir det NM senior, NM junior, Lerøy og Bring. Cuper vet vi ikke hvordan det blir med i disse tider. Det kommer an på når vi får starte opp spillet igjen og om vi rekker det før seriestart, sier Dan.

Vi spurte Dan om hans spillefilosofi og det ga han et klart svar på. – Vi skal spille rask håndball ved å straffe motstanderne på feilene de gjør. Dette krever at vi har spillere som kan kaste, snappe ball og løpe i så høyt tempo som mulig. Selvfølgelig skal vi ha det gøy med det vi gjør og jobbe sammen som et lag, sier han og ler. 

Det er helt klart at Dan elsker håndball og brenner for spillet. Han prater ivrig på inn- og utpust, og gestikulerer ivrig med armene. I tillegg har han en «soft spot» for Lørenskog og er veldig fornøyd med å være tilbake. Når han byttet klubb sist følte han at han slett ikke var ferdig med klubben vår. Dan er en veldig erfaren trener med mange år bak seg på trenerbenken i ulike divisjoner. Dette får vi som klubb nå nyte godt av.I Norge har Dan flere meritter som trener og har blant annet vært assistenttrener i eliteserien for Marinko Kurtovic i Nordstrand i 3 sesonger. Assistent for Lars Olsen i Fredrikstad håndballklubb 1 sesong, hovedtrener for K2 i Lunner i 3 sesonger, hovedtrener for K3 i Ammerud i 3 sesonger, hovedtrener i Lørenskog for K4 i 2 sesonger, trener for K4 i Vålerenga i 2 sesonger og nå tilbake som hovedtrener i Lørenskog for K3.

Det kanskje ikke så mange vet er at Dan selv har spilt håndball i Sverige i 2 divisjon og gått på idrettslinjen på Bosön Idrottsfolkhögskola. Han har trener 3 utdannelse fra Sverige og har trent flere 2 divisjonsklubber der hjemme. I tillegg har han holdt på med håndball i 45 år, kan han fortelle.

Vi spør Dan hva hans beste håndballminne er. – Det må være Europa Cup med Nordstrand i Spania, svarer han kjapt.

Dans beste håndballsitat:
Det vi gjør på trening tar vi med oss til neste kamp og håndball er enkelt om du kan kaste, snappe og løpe.

Dette sier Marinko Kurtovic, ØIF Arendals hovedtrener, om Dan:
Dan Roman er en fantastisk person som er godt likt av alle. Rolig og lojal, veldig interessert i håndball og prater støtt og stadig om hva man kan forbedre og utvikle i håndballen. Han er veldig nysgjerrig på å utvikle seg selv og sine elever. Han er veldig opptatt av at man gir beskjed i god tid hvis man er forhindret fra å delta på trening, dette på grunn av planleggingen av treningene. Dan har gode relasjoner med spillerne. Han er god på individuell tilpasning av sin væremåte etter spillernes erfaring, samt hvordan spillernes sivile status ser ut.

Vi ønsker Dan velkommen tilbake til klubben, og ser frem til mye fartsfylt håndball under hans kyndige veiledning i sesongene som kommer.

Samtidig vil vi også takke avtroppende trener og hjelpetrener, Hanne Halén og Katrine Halén, for fantastisk innsats for klubben. Vi ønsker begge lykke til videre.
Saksdokumenter til årsmøtet

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 28. Apr 2020

Her finner dere alle dokumenter til neste ukes digitale årsmøte.
Dersom du er medlem i klubben og vil melde deg på benytter du lenken under for påmelding:

Påmelding


NB! Påmelding må gjøres innen torsdag 30.april klokken 21.00 slik at vi får kvalitetssikret kapasitet og opplegg for det digitale årsmøtet.

De påmeldte til møtet vil motta egen invitasjon på angitt epost, samt info om oppkobling til møtet.

Vel møtt!


Med vennlig hilsen
Styret i Lørenskog håndballklubb


Her finner du alle dokumentene:

Agenda årsmøte 05.mai 2020.pdf

Årsberetning 2019_20.pdf

LHK-Årsregnskap 2019-Signert (1).pdf

Revidert budsjett LHK_2020 (1).pdf

Budsjettforslag LHK 2021.pdf

Revisorberetning_LHK_2019 (1).pdf

Innstilling fra valgkomiteen til årsmøtet 2020.pdf

Vedlegg 1 - Organisasjonskart LHK.pdfDigitalt årsmøte for LHK

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 21. Apr 2020

Etter en totalvurdering velger styret i LHK  å gjennomføre årsmøtet 2020 digitalt. Dette er av hensyn til de gjeldende restriksjoner som per idag foreligger i samfunnet, og som er forventet å vare en god stund fremover.

Dato for digital gjennomføring blir 05.mai klokken 1800.

For å sikre en god teknisk gjennomføring vil det i år bli lagt opp til påmelding, og det vil bli publisert praktisk/teknisk informasjon om dette en (1) uke i forkant av årsmøtet.

Ved forrige kunngjøring ble forslagsperioden gjennomført i henhold til regelverk, og sakspapirer tilknyttet årsmøtet publiseres sammen med praktisk/teknisk informasjon.

Vi ønsker alle i LHK det beste i en ellers krevende situasjon.


Med vennlig hilsen
Styret i LHK.Årsmøtet 30.mars må avlyses

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 19. Mar 2020

Gjennomføringen av årsmøtet 2020 for LHK blir utsatt inntil videre grunnet situasjonen rundt Corona viruset. 

NIF har publisert forlengelse av alle frister for idrettslag slik at dette er i tråd med overordnede ledds anvisninger. Alle grunnlagsdokumenter og formelle forberedelser til møtet er ferdigstilt som først planlagt, og vi har i tillegg per 16.mars, fullført forslagsperioden. Når det er mulig å få gjennomført årsmøte vil det foreligge en ny innkalling på klubbens hjemmeside.

I og med at vi har alle forberedelser på plass kan vi gjennomføre et effektivt årsmøte når ting går tilbake til normalen. Klubben må selvsagt ta forbehold om fremtidig gjennomføring dersom det kommer nye føringer fra NIF, eller at andre samfunnsmessige konsekvenser inntreffer.

Styret i LHK vil samtidig benytte anledningen til å be alle i og rundt klubben å jobbe aktivt for vår felles samfunnsdugnad for å bekjempe smittespredning. Vi oppfordrer også alle til fysisk aktivitet innenfor de rammer som myndighetene har satt. Når slike forhold inntreffer får vi legge fokus på å være best mulig forberedt til å ta opp treningsarbeidet når kysten er klar.

Det er tross alt mye å glede seg til når vi  kommer tilbake til den kjente klubb og treningshverdagen!Med vennlig hilsen

Styret i Lørenskog HåndballklubbAlle kommunale idrettsanlegg stenges fra og med i dag og frem til 14/4!

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 11. Mar 2020


Ny info fra kommunen: alle kommunale idrettsanlegg stenges fra og med i dag og frem til 14/4 i første omgang. Dette inkluderer bla haller og gymsaler!


Håndballforbundet har 11.mars valgt å avlyse cuper og seriespill i alle regioner.
LHK følger anvisninger gitt av Lørenskog kommune, FHI og håndballforbundet. Klubben vil ikke fremføre egne retningslinjer, men ber alle forholde seg til myndighetenes og håndballforbundets retningslinjer. Dersom lagenes aktiviteter blir avlyst som for eksempel ved stengning av haller vil trenere/lagledere holde utøvere og foresatte bli orientert gjennom de kanaler som det enkelte lag benytter.

Her finner du oppdatert informasjon:

https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/
https://www.lorenskog.kommune.no/siste-nytt/informasjon-om-koronavirus.94660.aspx
https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Mvh, styretInnkalling til årsmøte i LHK 2020

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 28. Feb 2020


Styret innkaller herved til årsmøte i Lørenskog Håndballklubb.

Årsmøtet avholdes 30. mars kl. 18:00 på Festplassen 1, Lørenskog Hus (Framtia)


Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 16. mars 2020 til

lorenskog@ronhandball.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes, se vedlegg.


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest

én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside og Facebookside,


For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Lørenskog

Håndballklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha

gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Lørenskog Håndballklubb. Alle medlemmer har

uansett møterett, talerett og forslagsrett.


For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se

Lørenskog Håndballklubbs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan klubben kontaktes på

lorenskog@ronhandball.no

Velkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen

styret


Endelig saksliste blir publisert den 23. mars 2020.


Last ned PDF av innkallingen: Innkalling til årsmøte2020.pdfKlubbens lover og regler er på plass

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 30. Jan 2020


Styret i LHK har nå sluttført arbeidet med klubbens lover og regler. Etter anbefaling fra NIF og Viken Idrettskrets legger LHK seg helt på linje med det lovverk som sentrale organisasjonsledd har vedtatt. 

Det er også et faktum at sentralt lovverk alltid går foran. Dette ble sist endret og vedtatt på forrige Idrettsting i 2019. Det er ikke gjort endringer fra det foregående lovverket utover oppdateringer som styret blir pålagt å endre av NIF. Med dette er LHK nå helt i tråd med de krav som stilles til oss som idrettslag av nasjonale ledd innen idretten.

 Klubbens lov og vedtekter finnes nå publisert under menypunktet - Klubben.


Med vennlig hilsen, Styret i LHKHåndballskole i vinterferien

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 28. Jan 2020

Lørenskog Håndballklubb inviterer barn i alderen 9 -13 år til håndballskole i vinterferien.

Meld deg på og bli med på morsomme dager med håndball. Trener er Hanne Halén og hun har med seg noen supre instruktører fra K3 og J18. Alle får t-skjorte, drikkeflaske og frukt hver dag.

Når: Uke 8 - Mandag 17. februar til onsdag 19.februar

Tid: kl 10.00 - 15.00 alle dager

Hvor: Skårerhallen

Pris: 1000 per deltaker

Påmeldingsfrist: 10. februar

Påmelding sendes til: stronger_u@outlook.com


Begrenset antall plasser!


LAST NED INVITASJON - Håndballskole uke 40 2019.pdfLansering av LHKs klubbhåndbok

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 18. Jan 2020


I 2019 har LHK gjennomført kurs og fått veiledning i regi av av Håndballregion Øst og klubbveileder Anki Spanic. Dette har resultert i at vi har utviklet en egen klubbhåndbok som beskriver de aller fleste forhold knyttet til klubbens drift. Håndboken er ikke komplett, men den vil suksessivt bli oppdatert etterhvert som flere ting faller på plass. Målsettingen er at vi innordner klubben i så stor grad som mulig etter innholdet i håndboken, og at vi har alt på plass innen sesongstart 2020/2021.

Håper så mange som mulig har sjanse for å lese igjennom denne for å sette seg inn i hva som er forventet av ulike roller i klubben og hvordan dette henger sammen jamfør den organisasjonsplan som er presentert i dokumentet.

Innspill og annet som berører klubbhåndboken kan sendes på epost til lorenskog.ron@handball.no så tar styret inn eventuelle innspill og oppdateringer strukturert for nye versjoner av klubbhåndboken.

Vi ønsker alle sammen et godt nytt og fremgangsrikt år både på og utenfor banen!


Du finner klubbhåndboken her: Klubbhåndbok LHK


Med vennlig hilsen styret i LHK.