Lørenskog Håndballklubb

Lørenskog Håndballklubb

Klubbens lover og regler er på plass

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 30. Jan 2020


Styret i LHK har nå sluttført arbeidet med klubbens lover og regler. Etter anbefaling fra NIF og Viken Idrettskrets legger LHK seg helt på linje med det lovverk som sentrale organisasjonsledd har vedtatt. 

Det er også et faktum at sentralt lovverk alltid går foran. Dette ble sist endret og vedtatt på forrige Idrettsting i 2019. Det er ikke gjort endringer fra det foregående lovverket utover oppdateringer som styret blir pålagt å endre av NIF. Med dette er LHK nå helt i tråd med de krav som stilles til oss som idrettslag av nasjonale ledd innen idretten.

 Klubbens lov og vedtekter finnes nå publisert under menypunktet - Klubben.


Med vennlig hilsen, Styret i LHK


0 Kommentar

Håndballskole i vinterferien

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 28. Jan 2020

Lørenskog Håndballklubb inviterer barn i alderen 9 -13 år til håndballskole i vinterferien.

Meld deg på og bli med på morsomme dager med håndball. Trener er Hanne Halén og hun har med seg noen supre instruktører fra K3 og J18. Alle får t-skjorte, drikkeflaske og frukt hver dag.

Når: Uke 8 - Mandag 17. februar til onsdag 19.februar

Tid: kl 10.00 - 15.00 alle dager

Hvor: Skårerhallen

Pris: 1000 per deltaker

Påmeldingsfrist: 10. februar

Påmelding sendes til: stronger_u@outlook.com


Begrenset antall plasser!


LAST NED INVITASJON - Håndballskole uke 40 2019.pdf


0 Kommentar

Lansering av LHKs klubbhåndbok

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 18. Jan 2020


I 2019 har LHK gjennomført kurs og fått veiledning i regi av av Håndballregion Øst og klubbveileder Anki Spanic. Dette har resultert i at vi har utviklet en egen klubbhåndbok som beskriver de aller fleste forhold knyttet til klubbens drift. Håndboken er ikke komplett, men den vil suksessivt bli oppdatert etterhvert som flere ting faller på plass. Målsettingen er at vi innordner klubben i så stor grad som mulig etter innholdet i håndboken, og at vi har alt på plass innen sesongstart 2020/2021.

Håper så mange som mulig har sjanse for å lese igjennom denne for å sette seg inn i hva som er forventet av ulike roller i klubben og hvordan dette henger sammen jamfør den organisasjonsplan som er presentert i dokumentet.

Innspill og annet som berører klubbhåndboken kan sendes på epost til lorenskog.ron@handball.no så tar styret inn eventuelle innspill og oppdateringer strukturert for nye versjoner av klubbhåndboken.

Vi ønsker alle sammen et godt nytt og fremgangsrikt år både på og utenfor banen!


Du finner klubbhåndboken her: Klubbhåndbok LHK


Med vennlig hilsen styret i LHK.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline