Lørenskog Håndballklubb

Lørenskog Håndballklubb

Årsmøtet 30.mars må avlyses

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 19. Mar 2020

Gjennomføringen av årsmøtet 2020 for LHK blir utsatt inntil videre grunnet situasjonen rundt Corona viruset. 

NIF har publisert forlengelse av alle frister for idrettslag slik at dette er i tråd med overordnede ledds anvisninger. Alle grunnlagsdokumenter og formelle forberedelser til møtet er ferdigstilt som først planlagt, og vi har i tillegg per 16.mars, fullført forslagsperioden. Når det er mulig å få gjennomført årsmøte vil det foreligge en ny innkalling på klubbens hjemmeside.

I og med at vi har alle forberedelser på plass kan vi gjennomføre et effektivt årsmøte når ting går tilbake til normalen. Klubben må selvsagt ta forbehold om fremtidig gjennomføring dersom det kommer nye føringer fra NIF, eller at andre samfunnsmessige konsekvenser inntreffer.

Styret i LHK vil samtidig benytte anledningen til å be alle i og rundt klubben å jobbe aktivt for vår felles samfunnsdugnad for å bekjempe smittespredning. Vi oppfordrer også alle til fysisk aktivitet innenfor de rammer som myndighetene har satt. Når slike forhold inntreffer får vi legge fokus på å være best mulig forberedt til å ta opp treningsarbeidet når kysten er klar.

Det er tross alt mye å glede seg til når vi  kommer tilbake til den kjente klubb og treningshverdagen!Med vennlig hilsen

Styret i Lørenskog Håndballklubb


0 Kommentar

Alle kommunale idrettsanlegg stenges fra og med i dag og frem til 14/4!

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 11. Mar 2020


Ny info fra kommunen: alle kommunale idrettsanlegg stenges fra og med i dag og frem til 14/4 i første omgang. Dette inkluderer bla haller og gymsaler!


Håndballforbundet har 11.mars valgt å avlyse cuper og seriespill i alle regioner.
LHK følger anvisninger gitt av Lørenskog kommune, FHI og håndballforbundet. Klubben vil ikke fremføre egne retningslinjer, men ber alle forholde seg til myndighetenes og håndballforbundets retningslinjer. Dersom lagenes aktiviteter blir avlyst som for eksempel ved stengning av haller vil trenere/lagledere holde utøvere og foresatte bli orientert gjennom de kanaler som det enkelte lag benytter.

Her finner du oppdatert informasjon:

https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/
https://www.lorenskog.kommune.no/siste-nytt/informasjon-om-koronavirus.94660.aspx
https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Mvh, styret


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline