Lagsrapport J2001, 2008-2009

Postet av J01 den 15. Jul 2014

I høst startet vi med ca 15 jenter, men det tok ikke lang tid før vi doblet antallet og fylte gymsalen på Rasta skole til randen.

Det har vært et stort aldersspenn på jentene, hvor den yngste nettopp hadde begynt på siste året i barnehagen og den eldste gikk i 2.klasse. Ved nyttår valgte vi å dele gruppen i to, hvor 2.klassingene fikk egen treningstime og tilpassede øvelser, mens de yngste jentene fikk konsentrere seg mer om lek med ballen.

Jentene har hatt stor treningsiver, og har vist stor fremgang. Latteren har sittet løst, og det har vært tydelig at jentene har hatt det moro på trening.

Vi har vært med på 4 turneringer i løpet av året; Miniturnering i Vestby, Clean-it-cup på Oppsal, gullrunden i Loppetassen og Tivolicup på Nordstrand. Mottoet tap og vinn med samme sinn, har absolutt vært til stede blant denne aktive gjengen, og de viser stor idrettsglede J.

Trenere for håndballskolen har vært Jane Ryengen, Nina Betten, Camilla Otterlei og Hege Vesterheim. Dessuten har Bjørg Thygesen, en gammel ringrev i Lørenskogs håndballhistorie vært med og hjulpet til i ny og ne.

Hilsen HåndballskolenKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline