Lagsrapport J2001, 2009-2010

Postet av J01 den 15. Jul 2014

Vi har vært 23 spillere og hadde ett lag før jul og to lag etter jul i serien for nybegynnere. Tap og vinn med samme sinn er noe som gjelder for denne gjengen, for sesongens har gitt blandede resultater – uten at det har påvirket humøret.

Etter at vi fikk to treningsdager pr uke etter jul har vi sett stor fremgang hos alle spillerne, og de aller, aller fleste har knekket koden for hva dette spillet går ut på. Det er skikkelig moro å se jentene utvikle seg. Det kan nevnes at vi siste helgen i april hadde 4 kamper – med hele 43 -12 i målforskjell – og med mange jenter på scoringslisten.

Vi stilte med 2 lag i Rælingens julecup og vi skal delta i Bonaqua-cup nå i mai.

Laget består av jenter fra Rasta, Benterud, Solheim, Kurland, Finstad og Skåreråsen, og vi har blitt en stor og sammensveiset gjeng, og mange jenter har knyttet vennskapsbånd på tvers av skoler. Av sosiale aktiviteter kan nevnes at vi har vært og spilt bowling og vært på Gigagøy sammen. Vi planlegger også en grillfest som avslutning på sesongen.

Hovedtrenere har vært Camilla Otterlei og Hege Vesterheim. Anita Gerø har vært hjelpetrener og Ann-Kristin Bakkeng har vært oppmann. Trenerteamet ønsker å takke alle spillere og foreldre for en kjempe bra sesong!!!Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline