Lagsrapport J2001, 2010-2011

Postet av J01 den 15. Jul 2014

Jentene som er født I 2001 er en herlig gjeng, fulle av pågangsmot, glede og treningsiver. I år har vi vært 25 jenter, og har hatt flere på venteliste. Laget består av jenter fra alle skolene i kommunen bortsett fra Fjellhammer, så vi kan trygt si at dette er et skikkelig ”Lørenskog-lag”.Vi har hatt treninger to ganger i uken og har hatt veldig godt oppmøte på treningene. På treningene har vi hatt fokus på lek med ball, teknikk, lett styrke og kondisjon og det å lære håndballspillet å kjenne. Disse jentene er bevis på at det hjelper å være ivrige på treninger, for de har vist stor fremgang og flere og flere har knekt koden for hva dette morsomme spillet går ut på.

Vi hadde 2 lag i serien frem til jul, og fikk etteranmeldt ytterligere ett etter jul. Vi har kun hatt 4-5 tap, noe som viser at denne gjengen virkelig kan spille håndball. Vi har delt jentene i grupper, men har hatt en rulleringsordning slik at alle jentene har hatt anledning til å spille sammen.

I har også hatt alternativ håndballtrening med ski på beina. 10 pasninger er en utfordring med votter på hendene og ski på beina – men iveren og konkurranseinstinktet var like fullt til stede i skiløypa som på håndballbanen.

Vi har også hatt sosiale sammenkomster som juleavslutning med bowling og grillfest som sommeravslutning. Laget er preget av godt samhold og flere av jentene har dannet vennskap på tvers av skoletilhørighet.

Vi har deltatt i Bon Aqua-cup og Rælingens julecup. Nå i sommer skal vi for første gang på tur sammen, og stiller i FredrikstadCup. Her skal vi overnatte på skoler, spise mat i store matsaler og spille kamper både på gress og grus…. Det blir kjempemoro!!

Camilla Otterlei og Hege Vesterheim har vært hovedtrenere, Anita Gerø har vært oppmann og hjelpetrener og Mari-Ann Green har vært lagleder for laget som startet med seriespill i januar. I tillegg har vi hatt hjelp av Solgunn Østgaard som har vært lagets ”finansminister”.

Hilsen Hege og CamillaKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline