Lagsrapport J00, 2010-2011

Postet av J00 den 6. Aug 2014

Jenter 2000 har lagt nok en strålende sesong bak seg. Vi har spilt 20 seriekamper fra september til april - og med 15 seire, 2 uavgjort og 3 tap kan vi ikke annet enn å være veldig stolte av jentene våre. Bak resultatene ligger masse trening med godt oppmøte, god stemning, håndballglede og godt humør!!

Jenter 99 og jenter 2000 trener sammen i Skårerhallen. Hver tirsdag har jentene møttes for trening i to timer, og på onsdager har vi hatt en treningstime sammen i Fjellhammerhallen. Trenerteamet er denne sesong som forrige sesong - Line Hansen og Eldar Engstrøm Dahl – et flott team som inspirerer og utvikler jentene på håndballbanen.

Trenerne melder tilbake at det er meget godt oppmøte på treninger, og jentene oppleves som en inkluderende og interessert håndballgjeng!! Oppmann Ann-Christin følger opp med informasjon, regnskap, støtte på kamper, påmeldinger og andre ting som må gjøres!

Laget består i dag av 13 jenter. Noen jenter har slutten i løpet av sesongen, og tre nye jenter har begynt i løpet av de siste månedene. Vi har jenter fra både Rasta, Finstad, Solheim og Fjellhammer!!

Denne våren skal laget delta i Bon Aqua cup her i lokalmiljøet. Alle jentene har sagt fra at de vil være med, så vi gleder oss til deltagelse og sosialt samvær. Vi satser også på en cup i august/september.

Ellers må vi nevne at 99 og 2000-jentene fortsatt har jul- og sommeravslutninger sammen, noe som også er med på å opprettholde det sosiale på tvers av lagene!! J

I år som i fjor – en stor takk til engasjerte foreldre som stiller opp som supportere og dugnadsvakter!!

Hilsen Jenter 2000

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.