Lagsrapport J00, 2012-2013

Postet av J00 den 10. Jul 2014

I skrivende stund har vi spilt vår siste seriekamp for denne sesongen! Vi avsluttet med hjemmekamp og seier i Kjennhallen, og sesongen i sin helhet har i korte trekk vært sånn:

Gjennom høsten og vinteren har vi spilt mang en god kamp, men har også gått på noen litt sure tap. Fra januar til april har vi spilt B-sluttspill, og endte opp med syv seire og fire tap! I vår gruppe har det spilt tolv lag, og vi endte opp på øvre del av midten på tabellen!

Foruten seriespill har jenter 12 deltatt i Temaserie, Hyundai cup, Rælingen julecup og Slottsfjell cup i Tønsberg. Siste helg i mai skal vi også spille Bon Aqua cup her på Lørenskog – da som jenter 13.

J2000 har over flere år hatt en stabil spillergjeng, og i løpet av året som har gått har vi mistet en utespiller til en annen klubb, men vi har også styrket laget med en keeper. J2000 består nå av elleve engasjerte og samspilte jenter, herav to kjempegode keepere! Jentene trives sammen på trening, kamper, cuper og på fritiden! J De to siste årene har vi blant annet hatt juleavslutning hjemme hos Line/Marte – og da har vi også sett på opptak av egne håndballkamper – i tillegg til kos med pizza, brus og masse prat!!!

Line Hansen er hovedtrener og Eldar Dahl er hjelpetrener - som de har vært gjennom flere år. Line og Eldar legger ned utrolig mange timer i håndballhallen i løpet av året – med stor interesse og engasjement! Det har også vært mer fokus på keepertreninger dette året, og her har Kyrre bidratt med sin kunnskap! J2000 har tre treningsøkter i uka, og trener også sammen med J1999.

Foreldre og besteforeldre er en viktig del av apparatet rundt spillerne, for med kamper både her og der, samt dugnadsvakter som skal dekkes opp, så er det alltid foreldre og besteforeldre som kjører og henter, heier oss fram og står i kiosk, billett og sekretariat!

Til spillere, trenere, foreldre, besteforeldre og andre som måtte ha bidratt i året som har gått: TUSEN TAKK FOR INNSATSEN

Hilsen fra Ann-Christin Oppmann J2000

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.