Jenter 13 vant julecupen!

Postet av J00 den 27. Aug 2014

På grunn av få oppmeldte lag, ble J13- og J14-gruppene slått sammen i Rælingen Julecup 2013. Det stoppet ikke Lørenskogs 2000-lag.

For anledningen forsterket med én J14-spiller startet de gruppespillet litt haltende, med ett-målstap mot både Lillestrøm og Linderud, men med fire- og seks-målsseiere mot Kjelsås og Rælingen.

Det sikret dem en plass i neste dags semifinale hvor de igjen møtte Linderud, men denne dagen spilte jentene våre strålende håndball. De gikk til pause (kun 10 minutters omganger) med 6-0 ledelse, og fortsatte opp til 8-0 før Linderud fikk en straffe og sitt første mål for kampen. Etter det slappet nok jentene av litt, men kontrollerte fint inn til en 12-4 seier.

Finalen ble gjensyn med det andre laget de hadde tapt for, nemlig Lillestrøm. Dette ble en adskillig jevnere affære med lag som fulgte hverandre ganske tett hele veien. Lørenskog fikk en del utvisninger, men da de måtte spille med to utviste i nesten to minutter, hentet de fram sitt beste og klarte å skåre to mål! De kjempet seg til to-måls ledelse da det var under minuttet igjen, og med det var i praksis seieren sikret selv om Lillestrøm fikk redusert til 8-9.

En flott avslutning på en god sesong for J2000-laget, og en bra oppkjøring til en utfordrende vårsesong i A-sluttspill.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.