Rælingen julecup 2006

Postet av J98 den 10. Jul 2014

Lørdag 31. desember brakte det løs med Rælingen julecup 2006. Lørenskog jenter 98-99 stilte med 2 lag. Dessverre var det 5 stykker som ikke kunne komme på Lørenskog 1 laget. Lørenskog 2 lånte ut spillere i alle tre kampene. Det ble et tett program, men jentene syntes nok det var gøy likevel. (noen slitne jenter på nyttårskvelden!!!)

Kamp 1. Rælingen HK – Lørenskog 1 1-7
Hele laget gjorde en super innsats. Kampen bølget frem og tilbake. Etter hvert ble Lørenskog for sterke og vant til slutt 1-7 mot et heltent Rælinglag. Martine fikk inn 5 fulltreffere. Jentene hadde det fint utpå banen.

Kamp 2. NIT-HAK 2 – Lørenskog 2 1-3
Kampen starter jevnt men Lørenskog får et overtak etter hvert. Kampen er spennende og bølger frem og tilbake, slik en håndballkamp skal være. Lørenskog trtekker til slutt det lengste stået og vinner fortjent 1-3. Alle jentene jobbet kollektivt meget bra. God stemning i laget.

Kamp 3. Lørenskog 2 – NIT-HAK 1 7-4
Nok en spennende kamp. Kampen har nerve. Frem og tilbake. Inegn av lagene får noe direkte overtak i kampen de første minuttene. Etter 4-5 minutter løsner det for våre jenter og får innet par fulltreffere som blåser luften fullstendig ut av motparten. Vi vinner komfortabelt 7-4 etter en strålende keeperjobb av Karoline. Hun hadde flere praktreddninger. Alle spillerne spilte en god kamp. Humøret var på plass og jentene koste seg på banen.

Kamp 4. Lørenskog 1 – NIT-HAK 2 6-7
Dette ble en tøff kamp. Motparten spilte et usedvanlig offensivt forsvar. Våre jenter er ikke vant til det og ble helt utspillt i første halvdel av kampen. Etter 7 minutter lå vi under med 0-5. Hadde vi kunnet tatt time-out skulle vi gjort det nå. Men jentene ga aldri opp. De snudde kampen og vi var i hælene på dem resten av kampen. Det var på hengende håret at vi ikke klarte uavgjort. Men 6-7 var ikke dårlig med tanke på deres spillefilosofi. Jentene var litt frustrerte men tok seg godt inn igjen.

Kamp 5. Lørenskog 2 – Skjetten 1-6
Vår dårligste kamp i hele 2006. Tapte med 1-6. Fin lærdom. Godt humør og så med en gang fremover til neste kamp, som kom etter 3 minutter. Fortsatt godt humør.

Kamp 6. Lørenskog 1 – NIT-HAK 2 3-5
Siste kampen tapte vi også. 3-5 sto det til slutt. Jentene ble nok litt slitne etter hvert da de måtte steppe inn for Lørenskog 1 laget i alle kampene.
Jentene koste eg denen dagen. Mange kamper og de ble litt slite på slutten, men det er utrolig hvor fort kreftene kommer tilbake når de får en fin statuett.
Godt Nytt håndball år til alle jenter og foreldre.
Johan

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.