Referat fra SSK-Lørenskog 2, 2. desember 2007.

Postet av J98 den 10. Jul 2014

SSK starter friskt og får første sjanse. Kampen bølge frem og tilbake de første minuttene. Klaudiah får inn et hardt skudd men det reddes på streken. SSK kontrer og Michelle redder. SSK blir avblåst for tramp. Emilia får inn et skudd men det blir også reddet av en forholdsvis god SSK keeper. SSK får 2 kjappe mål. Deretter kommer det flere sjanser der både Lørenskog og SSK skyter utenfor flere ganger. Etter at SSK setter et hardt skudd i stanga og ut, får Lørenskog en lengre periode med bra spill. Lørenskog kjemper iherdig på midtbanen men det blir ikke uttelling. SSK har flere skudd på mål men som meterlig blir reddet.

PAUSE: 2 – 0

SSK starter friskt i andre omgang og øker ledelsen til 3-0. Lørenskog får en fin kontrings mulighet og Klaudiah setter ballen i nettmaskene med st hardt skudd. Emilie, som står i mål i andre omgang, redder mesterlig et skudd fra 9 meteren. Deretter får SSK 2 raske mål. Lørenskog har flere fine redninger. Lørenskog får et knallskudd i stanga. Ballen vil liksom ikke inn. SSK blir avblåst for brøyt i sluttminuttene. Vi avslutter med en redning i stjerne klasse.

SLUTT: 5-1

Det er stor fremgang å se blant spillerne. De kjempet tappert i lange periode mot et litt mer ballsikkert SSK lag. Det virket som om spillerne hadde det morsomt utpå banen. Det er det som er viktigst på dette nivået – tross alt.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.