Referat fra Bærums Verk 2 – Lørenskog 1, 15. desember 2007.

Postet av J98 den 10. Jul 2014

Jentene våre dro til Rykkinhallen med Asker kampen friskt i minne. Tross det hadde de store forventninger tilkampen i dag.

Bærums Verk 2 startet friskt og gikk opp i ledelsen 1-0, nesten før kampen var startet. Kampen bølget deretter frem og tilbake. Amanda satte en suser i stanga, men den gikk ut. Bærum gikk direkte i angrep men Mia reddet mesterlig. Vi fortsatt med et godt angrep og den fine scoringen ble avblåst for tramp. Rebekka utlignet et par minutter etter på til 1-1. Mia hadde en ny god redning på hardt skudd fra BV. Martines skudd førte oss opp i ledelsen for første gang 1-2. Marine økte ledelsen før Bærums Verk reduserte. Martine økte igjen med et underarmsskudd. Ved pause sto det 2-5 etter at Martine scoret helt på slutten.

Andre omgang startet som den første avsluttet. Spillet bøler frem og tilbake. To gode lag som liker å spille håndball. Ingen skitne knep men rent spill stort sett hele kampen. BV får en fin starte på andre omgang og reduserer to ganger før Mia setter inn sitt første mål for dagen. Stilling 4-6. Bærums Verk reduserer før Ida setter inn en suser i nettmaskene. 5-7. BV reduserer for siste gang i kampen. 6-7. Helt til nå har kampet ligget og vippet. Her fra og til fløyte går øker Martine, Solveig og Michelle ledelsen til en komfortabel seier 6-10. Gratulerer til alle jentene for en super sluttspurt.

Nå tar vi en velfortjent juleferie. Denne ferien varer ikke lenge før det braker løs i Sandbekkhallen til Rælingen Julecup.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.