Lagsrapport J98, 2010-2011

Postet av J98 den 13. Aug 2014

J12 (1998)

Vi har vært en gjeng på 11 jenter som har hatt en utrolig lærings- og utviklingskurve denne sesongen.

Vi har spilt i A- serien og klart oss meget bra, etter Jul ble vi delt etter plassering fra høsten. Vårsesongen har bare vært en stor opptur vi ble tilslutt nr. 2 i denne serien, og det er vi meget godt fornøyd med alle sammen.

Vi har deltatt i en del cuper og ikke klart helt å nå finalen. I Bonaqua cup ble vi slått ut i Semifinalen. Smaalene cup ble vi også slått ut i semifinalen, Rælingen Julecup var vi litt uheldig i innledende, og havnet i B- sluttspill, men den pokalen sørget vi for å ta med oss hjem til klubben.

Vi var nylig i finalen i Vårcupen, men etter mye kamper på samme dag, glapp gullet i finalen. Men jentene fikk sølv rundt halsen og nok en pokal tok vi med oss hjem til klubben.

Sist helg var vi med i en veldig stor cup som heter Baldus cup på Lillehammer. Det var 10 sekunder igjen av kampen og det andre laget skåret mål, og da ble turneringen over for jentene våre. Vi ble slått ut i kvartfinalen og det er en god sportslig prestasjon da det var med hele 37 lag fra fjernt og nært i Norge.

Vi har allerede lagt gode planer for neste sesong og hviler ikke på lauvbladene.

Takk for en fantastisk sesong, en ekstra stor takk til alle foreldrene og deres oppmuntring og støtte i denne sesongen.

Hilsen trenerteamet og oppmannskvinnen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.