"Ny" trener tilbake i Lørenskog

Postet av J98 den 10. Jul 2014

Ronny Olsen skal for neste sesong ha ansvaret for Lørenskogs J16-lag (Jenter 98).

Ronny startet sin trenerkarriere akkurat her i Lørenskog og Skårerhallen for 13 år siden. Høydepunktet fra den perioden var 6. plass i bring-serien for J90-årgangen forteller treneren.

Alder: 32

Sivil Status: Samboer

Posisjon i Lørenskog: Tar over som hovedtrener for J16 laget fra 1. mai.

Antall år i Lørenskog Håndball: 6

Tidligere klubber: Lørenskog, Ellingsrud, Fjellhammer, Bækkelaget og Rælingen.
Ved siden av klubb har Olsen også vært spillerutvikler i Region Øst i over 8 år.

Meritter som trener:
PW cup vinner x 2, Sølv i Bring-serien x 2, Vinner Bylagsturneringen (Region Øst), Vinner NM for regionslag x 2 (Region Øst), opprykk til 1.divisjon med Fjellhammer Herrer, Vinner av SPAR-serien med Bækkelaget og vinner av Partille cup med Rælingen.

Hva er målsettingen din når du går tilbake til Lørenskog?
Det er mange talentfulle spillere i LHK og målsetningen er å utvikle disse videre så de kan ta steget opp på seniornivå etterhvert. Ett veldig godt eksempel er Leila Laksiri som spilte i LHK fra håndballskolen og hele veien opp til jr. Etter et opphold hos noen Oslolag så er hun tilbake og er en viktig brikke i Rælingen sitt 1. divisjonslag. Det er slike spillere man ønsker å utvikle.

Beste håndballminne?
Det er ikke lett å trekke frem, men på jr. nivå er det nok å vinne Spar-serien (nå Landsserien) med Bækkelaget. På senior er det å rykke opp til 1 divisjon med Fjellhammer Herrer.

Har du et godt råd til yngre spillere?
Det må være å trene hardt, ha en god dialog med treneren din om hva du trenger å jobbe med, sørge for å ha det gøy med håndballen og være tålmodig.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.