Årets navn i LHK 2006/07

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 6. Jun 2014

Årets spiller, årets innsatskrus, årets supporter og vinner av åpen klasse

ÅRETS SPILLER
Årets spiller i LHK sesongen 2006/07 er valgt fordi:
  • Hun har en høy treningsmoral
  • Hun yter alltid litt ekstra
  • Hun har god forståelse for spillet
  • Hun har veldig godt humør Hun er en lagspiller
  • Hun er villig for til å satse mye svette og slit for å komme langt
  • Hun har byttet spillerplass med stor suksess
Trenerne mener hun er en av a-sluttspillets beste i sin posisjon og har det siste året styrt angrepsspillet til J90 med glans.Årets spiller er CATHRINE GUNDERSEN!

ÅRETS INNSATSKRUS
Årets innsatskrus går til en person som alltid stiller opp, og som kanskje har den mest krevende jobben av alle i klubben.Han må hele tiden være ajour med hva som skjer, kampendringer kommer hele tiden og nye vakter må settes opp. Og ikke minst har han ansvar for kiosk, nøkler og penger. Det er ikke få ganger han har måttet ta en ekstra tur i hallen. Takket være fantastisk innsats har arrangementene i hallen stort sett gått som de skal.Årets innsatspris går til leder i arrangementskomiteen, GEIR AMUNDSEN!

ÅRETS SUPPORTER
Noen supportere er utagerende. Andre er ikke så rabiate i uttrykksformen. Årets supporter er i den siste kategorien. En av dem som ikke lager mest lyd, men som alltid er til stede når laget spiller. Støtter laget i tykt og tynt. Stiller alltid opp når det trengs og positiv til å ta i et ekstra tak. Er ofte innom på treninger, og blir gjerne med å løpe i skogen. Han er en glede for laglederne å ha i foreldregruppa. Årets supporter tilhører J93-94. Årets supporter er JOSTEIN MAUDAL!

ÅPEN KLASSE
Prisen "åpen klasse" går gjerne til personer som utmerker seg ved å gjøre mer enn man kan forvente. En som tar initiativ og løser utfordringer på egenhånd. En slik person har LHK. Og la oss slippe katta ut av sekken med en gang: Årets pris går til Johnny Johnsen. På eget initiativ har han samlet 17-årslaget og fått dem tilbake til håndballen og klubben. Han har stilt opp på "privaten" for damelaget, både på treninger og i kamper. Og han har stilt opp når ferske dommere har trengt støtte og veiledning fra sidelinjen. Alt dette i tillegg til å være trener på J93-94. Stor takk og applaus til JOHNNY JOHNSEN!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.