God jul og godt nytt år!

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 6. Jun 2014

Styret takker spillere, lagledere, dommere og andre med verv i klubben for innsatsen og ønsker alle en riktig god jul! Det er mye å glede seg over i LHK.

Her følger en oppsummering av sesongen så langt:

Håndballskolen er vår viktigste kilde til rekruttering. Småjentene har strømmet til Rasta skole på torsdager denne høsten. Super innsats av Hege Vesterheim og Nina Camilla Otterlei.

J1999/2000

Line Hansen har stått i bresjen for dette nystartede laget, sammen med oppmann Mona Svendsen og hjelpetrener Bjørn Gran. Også her har jentene strømmet til. Neste år ligger det til rette for et rent 1999-lag og rent 2000-lag.

J1998

Nathalie, Marius og Johan har jobbet meget godt med disse jentene over flere år nå. Vi har to lag i 98-seriene som begge klarer seg godt. Og noen brakseiere har det også blitt. Herlig gjeng som blir spennede å følge videre.

J1997

Helt nystartet lag som Kristin Walseth tok initiativet. I høst var det 9 jenter fra Solheim skole + Silje fra Rasta fra J1996. Egentlig for få spillere til et lag, men helt fra starten av var styret sikre på at dette ville spire og gro. Meget godt kvalifiserte og inspirerende trenere gjør som regel susen. Nå er det ca 15 jenter på laget! Takk også til oppmann Kjesrti Wilhelmsen og andre foreldre som har bidratt.

J1996

Steinar Uvaag, Lars Øyvind Johansen og diverse hjelpetrenere styrer dette laget med sikker hånd. Laget er i meget bra utvikling, og jammen vant de ikke like godt AskerCup i høst! Hva mer kan man ønske seg? Ikke så mye, bortsett fra kanskje 2-3 spillere til...

J1995

Dessverre måtte vi til slutt trekke dette laget, som eneste skåret i gleden denne høsten. Takk til Øyvind Rudsjordet som sto på til siste slutt!

J1993

Her er det 21 spillere og 2 lag. Det er 3 spillere født i 1995, 4 i 1994 og resten er 1993-årgang. Vi stakk hodet frem i år ved å melde på et lag i A-serien. Noen dømte oss nord og ned, men vi har karret til oss poeng og fikk to lag bak oss på tabellen (litt rot i sluttsekundene i den ene kampen skilte oss fra enda en plass opp). Laget i B-serien har møtt veldig varierende motstad. Takk til pensjonist Tore som fremdeles holder koken, og til Stine, Tom og Ingebrigt.

DAMELAGENE

Hverken laget i 5. divisjon eller i 6. divisjon har tapt en kamp når vi nå tar juleferie. Kun ett poeng er avgitt. Det sier vel det meste. Kursen mot opprykk til 4. divisjon er stø. Takk til allestedsnærværende Johnny, oppmann Line og ikke minst spillerne.

DOMMERNE

I skrivende stund har jeg ikke oversikt over hvor mange kamper som er dømt. Men at det er mange er helt klart. De gjør en formidabel innsats og er de viktigste av alle i klubben. I dommere, ikke mulig å melde på lag, ingen kamp. Takk Lasse, Johnny, Per-Erik, Kristina, Monica, Celine pg Martine!!

LHK

Som klubb er vi i fremgang. Nå er vi over 140 medlemmer og det lenge siden medlemstallet var så høyt. Vi har fått ny garderobe; både dresser og drakter. Vi har lagt bak oss ca 85 kamper og 300 treningstimer. Og nye sponsorer har vi fått med oss på laget. Tusen takk til Lørenskog Glass, Adecco og Adimo Norge AS.

Takk til alle som gjør en innsats. Vi satser på fortsatt fremgang i 2009, sportslig og miljømessig!

Lykke til i julecupen - for de som skal være med der.

God jul og godt nytt år alle sammen!

Hilsen Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.