Årets priser 2009-2010

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 12. Jun 2014

Årets Supporter
Den som kåres til årets supporter er positiv og engasjert. Personen er ofte på treninger - enten for å se på eller bidra med god hjelp under treninger. Han høres også godt under kamper med liv og røre og positive tilrop til jentene. Og som regel er kameraet med for å dokumentere ting som skjer.

Han er en forelder som er bra å ha for laget og klubben.

Årets supporter er Patric Johansson


Årets innsatspris
Årets innsatspris går til en som har gjort en kjempejobb for både klubben og sitt eget lag.

Prisen går i år til en av klubbens trenere. Hver uke legges det ned mye tid på lagets treninger, og treningene er alltid godt planlagt - noe som også tar tid. Laget har prestert på et høyt nivå gjennom hele sesongen. Fremgangen fra forrige sesong har vært stor. I tillegg til seriespill har laget deltatt på 4 cuper og hatt treningshelg med både sportslige og sosiale aktiviteter.

Vinneren av årets innsatspris har dessuten bidratt vesentlig til tematreningene på tvers av lagene på onsdager. Han nyttiggjør seg også et stort kontaktnett til beste for lag og klubb.

Årets innsatspris går til Steinar Uvaag.


Årets spiller
Årets spiller i LHK kåres blant spillere på lag i tabellserier. Dermed er det spillere fra J12, J13, J16 og de to damelagene som er aktuelle for prisen.

For å kunne bli årets spiller, kreves det mye. Spilleren må bidra positivt til miljøet i laget, vise stor treningsiver og ha god sportslig utvikling.

Trener Johnny på J16 har nominert Ane Tømmerås fra sitt lag, mens Ståle på damelaget har nominert Mette Bjerkaas, Line Hansen og Veronica Kristiansen for god treningsinnsats og positivt humør.

Alle er verdige vinnere, men vinneren av prisen er en annen.

Årets spiller har vist meget god treningsvilje gjennom hele sesongen og har vært en positiv person. Laget hennes har utviklet seg meget godt gjennom sesongen, og hun har vært en viktig bidragsyter. Hun har vært meget solid i forsvar og samtidig vært lagets toppscorer.

I siste seriekamp bidro hun med avgjørende scoring i siste sekund.
Vi håper denne prisen inspirerer til videre innsats.

Årets spiller kommer fra J13 og er Tina Johansson

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.