Håndballgalla 2008

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 13. Aug 2014

Her er lagsrapporter og priser fra håndballgallaen 2008

Se flere bilder fra gallaen i galleriet her.

HÅNDBALLSKOLEN (J2000-J2001)

Håndballskolen begynte i fjor høst med en 10-12 spillere. Det gikk fort oppover med antall jenter og ved juletider var vi vel en 22 jenter. Og disse har vi fått beholde hele vårparten.

Vi har vært med på Loppetassen med 2 påmeldte lag og har fått spille mye. Og nesten alle har kommet på scoringslista. Med så mye publikum og ting å bruke penger på, tror jeg jentene har storkost seg.

Vi har også fått hjelp fra jenter 14 på treningene. Det har hjulpet oss mye. De små jentene syns også at det er stas med noen store jenter hjelper dem.

Vi har helt klart sett at jentene har lært masse, og vi har kost oss. Det håper vi jentene også har, og at alle vil være med neste år.

Hilsen trenerne, Camilla og Line

JENTER 8-9 (J1998-J1999)

Det har vært en sesong men en jevn strøm av nye spillere. Vi er nå 27 jenter. De er fordelt på Lørenskog 1 og 2. Lørenskog 1 har deltatt i ”litt øvet” serie og Lørenskog 2 har deltatt i ”begynner” serien.

Lørenskog 1 har hatt en stabil sesong med kun et tap og et par uavgjorte kamper. Spillerne har hatt en jevn og fin individuell utvikling. Laget har også utviklet seg kollektivt.

Lørenskog 2 er en stor og fin jentegjeng. En positiv og nesten eksplosiv strøm av nye spillere har ført til en stor gruppe. De har vunnet ca 1/3 av kampene sine. De blir nok enda mer samkjørte når de får mer spiller-/treningstid sammen til høsten.

Lørenskog 1 og 2 skal på Bonaqua Cup på Fjellhamar nå til våren. Vi stiller med 3 lag.

Sommeravslutningen blir på Liastua med grilling og uteaktiviteter for både foreldre og spillere. Foreldrene skal også ha en sesongavslutning UTEN spillere.

God sommer.

Nathalie, Hans Marius og Johan

JENTER 10-11 (J1996-J1997)

Vi startet opp sesongen med god innsats i Bonaqua-cup og Bø Sommarland-cup.
Treningene startet ved skolestart. Vi er en fin gjeng på 17 spillere.

Utover høsten har vi hatt fokus på å utvikle hver enkelt spiller, noe som vi merker klart har forbedret seg utover sesongen. Resultatene i serien har vært variable, men dette er en flott gjeng som har mye på gang.

Ved juletider deltok vi i Rælingen Julecup med 2 lag. Her gjorde jentene en flott innsats.

Vi har i løpet av sesongen startet med teknikkmerke som vi vil fullføre før ferien.
Dette er ulike øvelser som de skal gjennom.

I løpet av sesongen har vi også fått etablert et eget 97 lag i samarbeid med Kristin Walseth og Bjørn Gran. Disse har trent sammen med oss nå på våren.

Hovedtrener har vært Steinar Uvaag og oppmann Lars Øyvind Johansen. Hjelptrenere har vært Lars, Trine, Tore, Bjørn og Kristin.

Vi takker foreldrene for bra oppmøte og engasjement.
Takk til alle spillere for god innsats.

Hilsen J96/97

JENTER 12 (J1995)

Jenter 12 har lagt en super sesong bak seg. Vi har enda to kamper igjen, men regner med at disse bare vil bekrefte den store framgangen alle jentene har hatt.

Laget består nå av 13 spillere. Vi har fått 2 nye medlemmer i gruppen i løpet av året, Rezeda og Karoline. Håper de synes det er like moro og fint å spille som vi synes det er at de kom inn i laget.

Alle jentene har hatt stor fremgang i alle momenter på banen og vi biter mer og mer ifra oss for hver kamp.

Vi har generelt hatt godt oppmøte på trening og alle viser fin interesse og vilje til å trene/lære.

Har nå stort fokus mot sommerens store hendelse, nemlig Partille Cup. Jeg vil også takke alle jentene for en fin sesong og gleder meg til å ta fatt på en ny.

Hilsen trener, Øyvind.

Ps. Vil også si en stor tusen takk til mine 2 supre oppmenn Hege Olimb og Heidi Pulsen, som gjør en formidabel innsats. Stor takk også til Johnny Skjelbostad som har bidratt med kondisjonstrening.

JENTER 13-14 (J1993-J1994)

Dette er en herlig gjeng med jenter! Veldig bra treningsoppmøte og veldig greie mot hverandre og mot laglederne. Jentene unner hverandre å lykkes og deler gleder og spilletid med hverandre.

Vi har stilt med 1 lag i B-serien der vi har bitt svært godt fra oss. Status i serien er 14 vunnet, 1 uavgjort og 3 tap. Laget har tatt et nytt stort framskritt siden forrige sesong. I Bonaqua cup vant vi B-finalen og kunne innkassere vår første lagpokal. Som et ledd i sesongoppkjøringen deltok vi også i Tusenfryd cup og GildeCup i Fredrikstad. Vi var også med i verdens største håndballturnering, PartilleCup i Gøteborg. En hel uke med øsende regn, men det ble likevel en stor opplevelse for jentene.

Vi har trent 3 ganger per uke; en kondisjonstrening utendørs og 2 i hall.

Ved hjelp av Tores lange erfaring som trener, har jentene tatt til seg mye håndballkunnskap i løpet av sesongen. Og det er tydelig å se at god kondisjon har blitt en styrke for laget.

Vi er nå 16 spillere. 1 spiller er født i 1995, 3 spillere er født i 1994 og 12 i 1993.

Hovedtrener har vært Tore Westby med Ingebrigt Økland som hjelpetrener. Oppmenn Ingebrigt Økland og Tom Romskaug. Takk til foreldrene som har støttet laget på kamper, i kiosk, i sekretariat og på andre måter.

Nå er det bare for jentene å stå på videre - alle muligheter ligger foran dem!

Hilsen J13-14

JENTER 17-18

Dette var første året 17-åringene skulle spille sammen med 18-åringene. Laget har spilt i 18 B-serien. De eldste har først og fremst forberedt seg til årets store begivenhet; russefeiringen. Resultatene har blitt omtrent som forventet med 3. plass i grunnspillet.

Laget har bestått av en kjerne av spillere som møter jevnt og trutt på trening. Andre igjen har ikke vært så nøye på det. Resultatene viser at vi spiller nesten jevnt med de beste, men faller ned noen nivåer når det gjelder som mest.

2 spillere har sluttet og 2 spillere har vært langtidssyke eller skadet. En spiller kom tilbake etter å ha blitt erklært innvalid av Fjellhammer. Hadde laget hatt flere innvalide med samme stå-på-vilje, hadde vi vært det beste laget i regionens B-serie.

Johnny Johnsen har vært trener og Per Granheim hjelpetrener. Randi Møller og Toril Simonsen har vært oppmenn.

Hilsen J17-18

DAMER 6. DIVISJON

Laget er et tilbud til damer og jenter som ikke spiller og trener så mye. Vi har slitt med ustabil sammensetning av laget og varierende fremmøte på trening, men vi har etter hvert hatt en bra utvikling.

Begynte sesongen med noen unødvendige tap pga lite folk og kollisjoner med andre lags aktiviteter. Vi hadde et helt lag på venteliste for å bli klare for spill pga sen innmelding og lisensbetaling. Etter at dette var i orden, har det gått bedre. Alt i alt har vi her gjort en ok sesong.

Johnny Johnsen har vært trener, Per Granheim hjelpetrener og Line Hansen har vært oppmann.

Hilsen Damer 6. divisjon.

DAMER 5. DIVISJON

Damelaget er inne i en spennende tid med mange nye ansikter og flere har meldt sin ankomst.
Spesielt gledelig er det at flere tidligere medlemmer kommer hjem igjen.

Resultatmessig kunne det ha vært bedre. Ustabil sammensetning av spillere i kamper og på trening, har gjort at vi har gått på noen smeller i serien.

Men utviklingen har vært bra og vi må si oss fornøyd med året som har gått.
Vi endte på 4. plassen i serien, som er 2 plasser opp fra i fjor

Johnny Johnsen har vært trener, Per Granheim hjelpetrener og Line Hansen har vært oppmann.

Hilsen Damer 5. divisjon.

ÅRETS SUPPORTER

Årets supporter har gjennom hele sesongen vært en positiv støtte for både lagledelse og spillere. Ved behov stiller han alltid opp.

Han er lett å spørre om ideer og gir alltid positive tilbakemeldinger. Han har vært til stede på de aller fleste treningene i tillegg til kampene. På kampene har han med seg både familie og besteforeldre for å gi ekstra støtte til laget. Han ble også nominert fra sitt lag i fjor, og har i så måte vist stayerevne som ivrig supporter.

Årets supporter tilhører J9-10. Årets supporter er PÅL SVENDSEN.

ÅRETS SPILLER

Årets spiller i LHK kåres blant spillere fra J13 og oppover. Dermed er det spillere fra J14, J18 og de to damelagene som er aktuelle for prisen i år.

Prisen går til spillere som har utmerket seg positivt både sportslig og sosialt.

Fra de eldste lagene er disse nominert:
Damer 5. divisjon: Kristin Skarstein
Damer 6. divisjon: Rebekka Wiborg
J18: Veronica Kristiansen

Felles for alle tre er stå-på-vilje og treningsiver. De har alltid et smil på lur og utfører oppgavene de blir satt til lojalt for laget.

Alle tre kunne ha fortjent en pris, men prisen som årets spiller går i år til en spiller på J14.

Hun begynte i LHK for syv år siden. Da var hun en blant mange og utmerket seg ikke spesielt. Således er hun et eksempel på at man som trener skal gi spillerne god tid, så kommer utviklingen etter hvert. Årets spiller er samvittighetsfull, omsorgsfull og sosial. Ei jente du kan stole på og som aldri sier noe negativt om noen. Sportslig har hun gjort store fremskritt og er både en lagspiller og en som kan gjøre ting på egenhånd. Etter hvert har hun utviklet seg til å bli lagtes desiderte storskårer. Årets spiller i LHK er CAROLINE FOSSBERG.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.