Håndballgalla 2011

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 6. Aug 2014

Her er lagsrapporter og priser fra håndballgallaen 2011


Se flere bilder fra gallaen i galleriet her.

Håndballskolen 6 år (2004)

Vi har vært 20 jenter i år. Og er nesten fulltallige på hver trening :-). Alle jentene er ivrige og har hatt en stor fremgang i kast, mottak, stuss og etter hvert skudd.

Vi har deltatt på Loppetassen og det har vært veldig gøy! På loppetassen har vi stilt med to lag, og i løpet av cupene har mange av jentene begynt å forstå hva håndballspill går ut på.

Hilsen trenerne Evy Jøsok og Bjørn Holstad

Håndballskolen 7 år (2003)

Håndballskolen for jenter født 2003 startet med 18 jenter, og vi er nå 20 herlige jenter. De har hatt en stor fremgang, og utviklet seg veldig mye i løpet av dette året. Vi har vært med og spilt i Loppetassen, og der vant vi mange kamper. Og ikke minst vant vi oppvarmingen. Marte og Ragnhild har gjort en strålende innsats som trenere med jentene.

Vi har det mye gøy sammen. I slutten av mai skal vi spille i BonAqua cupen. Det gleder vi oss veldig til, da skal vi spille på stor bane!

Vi har også laget fane og har egen maskott. Den heter STJERNE, rett og slett fordi vi er STJERNER! Navnet fikk maskotten etter en navnkonkurranse som vi hadde på laget.

Hilsen oppmann Anette Wie

J8 (2002)

Jenter 8 består av 14 jenter. Og blir trent av Gro og Marianne. 

Vi kommer fra Rasta, Solheim, Finstad, Åsen og Steinerskolen. Vi representerer 10 nasjonaliteter, og vi har ei jente med en funksjonshemning. Vi er et lag hvor ALLE er velkomne og alle får lik behandling!

I årets sesong har vi tapt, spilt uavgjort og vunnet kamper. Med det som er gjennomgående for hele sesongen er at hver kamp har blitt avsluttet med et smil. Uansett resultat. Jentene stortrives og humøret er alltid på topp. 

Utviklingen har vært rivende og alle jentene begynner virkelig å forstå både regler og spill.

Vi skal spille Bonaqua cup i slutten av main og gleder oss til vår første cup.

Vi har blitt veldig glade i alle jentene på laget og gleder oss til neste sesong.

Hilsen Marianne og Gro

J9 (2001)

Jentene som er født I 2001 er en herlig gjeng, fulle av pågangsmot, glede og treningsiver. I år har vi vært 25 jenter, og har hatt flere som ønsker å starte på venteliste. Laget består av jenter fra alle skolene i kommunen bortsett fra Fjellhammer, så vi kan trygt si at dette er et skikkelig ”Lørenskog-lag”.

Vi har hatt treninger to ganger i uken og har hatt veldig godt oppmøte på treningene. På treningene har vi hatt fokus på lek med ball, teknikk, lett styrke og kondisjon og det å lære håndballspillet å kjenne. Disse jentene er bevis på at det hjelper å være ivrige på treninger, for de har vist stor fremgang og flere og flere har knekt koden for hva dette morsomme spillet går ut på. Vi hadde to lag i serien frem til jul, og fikk etteranmeldt ytterligere ett til etter jul, og stilte da med 3 lag. Av alle de kampene vi spilte hadde vi kun 4-5 tap, noe som viser at denne gjengen virkelig kan spille håndball. Vi har ikke delt inn gruppen i faste lag, men har hatt en rulleringsordning slik at alle jentene har hatt anledning til å spille sammen.

I tillegg til ordinære treninger har vi hatt alternativ trening med ski på beina. 10 pasninger er ikke like lett med votter på hendene og ski på beina – men iveren og konkurranseinnstinktet var like fullt tilstede i skiløypa som på håndballbanen. Vi har også hatt sosiale sammenkomster som juleavslutning med bowling og grillfest som sommeravslutning. Laget er preget av godt samhold og flere av jentene har dannet vennskap på tvers av skoletilhørighet.

Vi har deltatt i to cuper i sesongen som har vært; Bon Aqua-cup i mai og Rælingens julecup. Nå i sommer skal vi for første gang på tur sammen, og stiller i FredrikstadCup. Her skal vi overnatte på skoler, spise mat i store matsaler og spille kamper både på gress og grus…. Det blir kjempemoro!!

Camilla Otterlei og Hege Vesterheim har hatt svar som hovedtrenere, Anita Gerø har vært oppmann og hjelpetrener og Mari-Ann Green har vært lagleder for laget som startet med seriespill i januar. I tillegg har vi hatt hjelp av Solgunn Østgaard som har vært lagets ”finansminister”.

Hilsen Hege og Camilla

J10:

Jenter 2000 har lagt nok en strålende sesong bak seg. Vi har spilt 20 seriekamper fra september til april - og med 15 seire, 2 uavgjort og 3 tap kan vi annet enn å være veldig stolte av jentene våre. Bak resultatene ligger masse trening med godt oppmøte, god stemning, håndballglede og godt humør!!

Fortsatt trener jenter 99 og jenter 2000 sammen i Skårerhallen. Hver tirsdag har jentene møttes for trening i to timer, og på onsdager har vi hatt en treningstime sammen i Fjellhammerhallen. Trenerteamet er denne sesong som forrige sesong - Line Hansen og Eldar Engstrøm Dahl – et flott team som inspirerer og utvikler jentene på håndballbanen. Trenerne melder tilbake at det er meget godt oppmøte på treninger, og jentene oppleves som en inkluderende og interessert håndballgjeng!! Oppmann Ann-Christin prøver så godt som mulig å følge opp med informasjon, regnskap, støtte på kamper, påmeldinger og andre ting som må gjøres!

Laget består i dag av 13 jenter. Noen jenter har slutten i løpet av sesongen, og tre nye jenter har startet på laget i løpet av de siste månedene. Vi har jenter fra både Rasta, Finstad, Solheim og Fjellhammer!!

Denne våren skal laget delta i Bon Aqua cup her i lokalmiljøet. Alle jentene har sagt fra at de vil være med, så vi gleder oss til deltagelse og sosialt samvær. Vi satser også på en cup i august/september.

Ellers må vi nevne at 99- og 2000-jentene fortsatt har jul- og sommeravslutninger sammen, noe som også er med på å opprettholde det sosiale på tvers av lagene!! J
I år som i fjor – en stor takk til engasjerte foreldre som stiller opp som supportere og dugnadsvakter!!

J Hilsen Ann-Christin, oppmann J10

J11 (1999)

Jenter 11 begynte sesongen med 6 spillere, men er pr. idag 10 stk. Påmeldt i øvet serie gikk vi på med godt mot. Med lån av 2 til 3 jenter 10 spillere, og Mia og Maria fra jenter 98 når det passet, så gikk det kjempebra. Vi spiller jo ikke med tabell i denne klassen, men vi har jo fulgt med på resultater. Hadde det vært tabell så hadde vi blitt nr. 2, kun slått av Fjellhammer. Og da er det jo fint å vite, at vi slo Fjellhammer i begge våre seriekamper. Ikke bare med 1 eller 2 mål, nei ganske grundig.

Mange av jentene har fått spille mange kamper denne sesongen, i og med det ble meldt på 2 J98-lag. Alle har gått på med god innsats, og ingen har klagd på for få kamper. Vi avslutter sesongen med Bonaqua cup. Det skal bli artig, for da er det også viderespill for disse jentene.

Hilsen Line

J12 (1998)

Vi har vært en gjeng på 11 jenter som har hatt en utrolig lærings- og utviklingskurve denne sesongen.

Vi har spilt i A-serien og klart oss meget bra, etter Jul ble vi delt etter plassering fra høsten. Vårsesongen har bare vært en stor opptur vi ble tilslutt nr. 2 i denne serien, og det er vi meget godt fornøyd med alle sammen.

Vi har deltatt i en del cuper og ikke klart helt å nå finalen. I Bonaqua cup ble vi slått ut i Semifinalen. Smaalene cup ble vi også slått ut i semifinalen, Rælingen Julecup var vi litt uheldig i innledende, og havnet i B-sluttspill, men den pokalen sørget vi for å ta med oss hjem til klubben. Vi var nylig i finalen i Vårcupen, men etter mye kamper på samme dag, glapp gullet i finalen, men jentene fikk sølv rundt halsen og nok en pokal tok vi med oss hjem til klubben. Sist helg var vi med i en veldig stor cup som heter Baldus cup på Lillehammer. Det var 10 sekunder igjen av kampen og det andre laget skåret mål, og da ble turneringen over for jentene våres. Vi ble i denne cupen slått ut i kvartfinalen og det er en god sportslig prestasjon da det var med hele 37 lag fra fjernt og nært i Norge.

Vi har allerede lagt gode planer for neste sesong og hviler ikke på lauvbladene.
Takk for en fantastisk sesong, en ekstra stor takk til alle foreldrene og deres oppmuntring og støtte i denne sesongen.

Hilsen trenerteamet og oppmanns kvinnen.

J13 (1997)

Sesongen 2010/2011 har jenter 97 bestått av 16 jenter. Tre av spillerne kom til oss fra Ellingsrud IF da de måtte legge ned laget sitt. Resten av laget består av jenter som alle går på 8.trinn på Kjenn ungdomsskole.

Vi startet sesongen i august med andreplass i Smaalenene cup i Askim. Vi må si det var motiverende å starte sesongen med flere seiere og en stor pokal J.

Siden de fleste spillerne bare har spilt håndball i tre år spilte vi også i år i B-serien. Laget var ubeseiret frem til jul, men gikk på et par tap etter jul. Dette resulterte i at vi til slutt kom på andreplass i serien.

Sist helg deltok vi i Slottsfjellcup i Tønsberg hvor jentene kjempet seg til A-sluttspill, men måtte gi tapt for Skjetten i 16-dels finalen.

Når årets sesong skal oppsummeres må vi si at vi er godt fornøgd med den sportslige fremgangen jentene har hatt. Dersom vi ser bort fra litt tenåringstakter er jentene stort sett greie å ha med å gjøre. De er glade i å være sosiale og vi har hatt flere sosiale happeninger med pizza, quiz og studier av egne håndballprestasjoner på film.
Vi ønsker å benytte anledningen til å takke jentene og de supre foreldrene for en fin sesong.

Hilsen Kristin og Morten - som er trenere for gjengen.

J14 (1996)

Vi startet ny sesong med å reise til Partille Cup for 2. gang. Der leverte jentene en flott prestasjon og gikk videre til A-sluttspill. Ble slått ut av et godt lag i 16 dels finalen.

Sesongoppkjøring på høsten der vi i utgangspunktet skulle stille med 2 lag, ble til 1 lag da flere J95 spillere hadde trukket seg. Denne høsten havnet vi i pulje med flere lag fra Bærum og fikk tøff motstand i starten. Vi hang med i toppen hele høsten og kunne
tilslutt innkassere en flott 2. plass i serien, kun slått på innbyrdes oppgjør av Haslum. Meget bra innsats for 2. sesong på rad.

Takker Tore Westby for positivt treningsbidrag i høst, J97 med godt samarbeid på trening og ved utlån av spillere. Sesongen ble avsluttet med 2. plass i Vår Cup, kun slått av Spydeberg med 1 mål i finalen. Hurra!!

Laget har bestått av 12 spillere, denne stammen har vært med i mange år.
Vi har hatt en flott foreldregruppe som har støttet oss hele tiden på alle kamper.
Laget er nå oppløst, men spillerne har fått tilbud i Rælingen og Fjellhammer slik at alle vil spille håndball også til høsten. Kanskje jentene kommer tilbake til klubben ved en senere anledning.

Jeg ønsker å takke Lørenskog håndballklubb for tillitten dere har gitt meg som trener, kursing, teamarbeid på tvers av lagene og som en ryddig klubb som tar vare på bredden, noe som er svært viktig for håndballen i kommunen vår.

Takk for 6 flotte år med disse jentene.

Mvh
Steinar Uvaag, trener for J96

Damelaget

Damelagene med over 20 stk i snitt på mange treninger i starten og med en blanding av spillere fra 16 til 43 år, har hatt en tøff sesong resultatmessig. 4 div. endte nest sist og 5 div. endte på en 6. plass. Mange gode håndballspillere, som kommer til å gjøre det bedre neste sesong, da alle kjenner hverandre bedre.

Med mange fine og slitsomme treninger med Ståle i spissen har vi alle hatt en fin sesong tross motgang. Ingen har gitt opp. Oppmøte på noen av jentene har vært helt utrolig, Mette har vel ikke "misset" en trening.

For neste sesong håper vi på enda flere spillere unge som gamle, og vi er allerede godt på vei.

Vil også takke Ståle for en flott innsats, og at han har holdt ut med oss. Det kan ikke ha vært lett med så mange meninger blant alle oss.

Hilsen Line – oppmann damelaget

Herrelaget:

Etablert vinteren 2011, begynte treningen med 6 mann i slutten av februar, og har vokst til 13 engasjerte spillere samt noen som er litt til og fra.

Ubeseiret! Spilte vår første treningskamp mot Opsals Damelag torsdag 28. April og vant denne 21-17. Ikke dårlig for et lag bestående av karer som stort sett aldri hadde tatt i en håndball før i februar 2011.

Hilsen Joe Kristoffer Partyka, trener for herrelaget

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.