Surt tap i serieåpningen

Postet av Herrelag den 11. Jul 2014

Herrelaget dro til Neshallen for kamp mot Raumnes/Årnes i Serieåpningen. Hjemmelaget serieåpnet helgen før, og slo Ammerud 33-19.


Lørenskog gikk rett opp i en tomålsledelse som holdt seg gjennom førsteomgang. Utover i andre omgang ble det tydelig at laget består at mye nye spillere, og samspillet ble dårligere når spillerne begynte å bli slitne. Andreomgangen var svært jevn, og i de siste fem minuttene trakk Raumnes/Årnes det lengste strået. Årets første seriekamp endte dermed med et surt 22-19 tap.

Vi har et meget spennende lag på gang, men de tre siste overgangene er enda ikke i orden. Vi får nok en nysignering klar til hjemmekampen onsdag 25.09, og ser frem til at de siste spillerne blir klare. I mellomtiden må vi jobbe med samspillet. Det fungerte godt i lange perioder i søndagens kamp, men det blir mye opp til enkeltindivider når spillerne blir slitne. Dette var et lag vi helt klart skal slå, og det var surt med tap når vi kom så godt i gang i starten av kampen.

Utover i andre omgang ble det tydelig at vi ikke var samspilte nok og slet litt og alle nye er ikke spilleklare men de tre siste overgangene er enda ikke i orden, sier trener Ronnie Bergheim. Vi får nok en nysignering klar til hjemmekampen onsdag 25.09, og ser frem til at de siste spillerne blir klare. I mellomtiden må vi jobbe med samspillet. Det fungerte godt i lange perioder i dag, men det blir mye opp til enkeltindivider når spillerne blir slitne. Dette var et lag vi helt klart skal slå, og det var surt med tap når vi kom så godt i gang i starten av kampen.

Neste kamp er i Fjellhammerhallen onsdag 25.09 klokken 2115 mot Kløfta, og da er det seier og 2 poeng som gjelder.

Herrelaget har ambisjoner om en plass blandt topp-tre på tabellen denne sesongen.

RB

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.