Ventetiden er over

Postet av Damelag den 11. Jul 2014

Lørenskog 24-Sørumsand 14

Ventetiden var endelig over og 13 spente spillere +ledelse entret parketten i Skårerhallen til sesongens første seriekamp hvor motstander var Sørumsand som før denne kampen hadde 3 klare tap.

Vi snakket om dette før kampen at lag som kjemper om et hvert poeng er i hovedsak en kjempende løve og vi manet våre spillere til å ikke ta for lett på motstanderne og kampen er ikke over før fløyta går for full tid.

Vi gikk ut i hundre og ti og før 15 min var gått ledet vi med 7 mål og saken var biff mente noen, noe vi smertelig fikk erfare at løver kan kjempe den beste ut av stil og rytme og ved pause sto det 11-10 på tavla. Vi samlet troppene og ga nye formaninger og la ut til 5-1 forsvar noe som fikk godt betalt for og vi puttet 6 mål bak målvakten til Sørumsand før de fikk en nettkjenning.

Hjerterytmen ble roligere men sluttet ikke å slå dobbeltslag før kampen var over og 2 poeng er i boks, men jenter vi har mye mer å gå på og vi har 14 dager nå til neste kamp.

Et skår i gleden var at Siw-m skadet kneet og jeg håper for hennes del og resten av familien at dette ikke var mer enn en vridning.

God bedring Siw
godt kjempa jenter:):):)

Av johnny

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.