Damelaget på rett spor

Postet av Damelag den 11. Jul 2014

Etter nok en nedtur har damelaget funnet veien.

Etter nedturen i mot Linderud ventet serieleder Gjerdrum borte og dette ble enda en nedtur med tap 24-17, hvor vi havnet bakpå fra første stund. Manko på skyttere kom veldig godt frem her. Selv om alle kjempet godt så klarte vi ikke å tukte Gjerdrum denne gangen, men vi skal møte dem igjen.

Neste kamp var imot Høybråten og Stovner hvor vi var bedre med fra første pipesignal og dro iland en fortjent 5-målsseier 18-13, og klatringen har begynt.

Neste motstander var Skjetten hjemme og vi tenkte at dette kunne bli en vanskelig kamp men Anja hadde vært og spionert litt, og ut ifra disse opplysninger la vi en plan: frimerker fra første stund (bingo) og seieren var et faktum. Allikevel hadde ikke resultatet vært så pent om det ikke hadde vært for en meget god målvakt (Trine) lå tett opptil Leganger i redningprosent (70%), så vi kan nok takke henne for seier 16-13 i dag.

Søndag dro vi til Hølandshallen for å møte Høland 2 som også lå foran oss på tabellen. Det var igjen en god kamp med 2 av gamlespillerne tilbake. Kristin og Caroline puttet på i gammel stil og så ikke ut til å være hemmet av skadene som de har vært plaget av i oppkjøringen og første del av serien. Vi har etterhvert fått en meget homogen spillergruppe hvor stort sett alle kan spille på hvilken plass som byr seg. Trine sto igjen en god kamp og vi vant 19-15.

Vi ligger pr idag på 2. plass med 1 kamp mindre spilt enn serieleder Gjerdrum som røk på et tap imot LHK-90 2.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.