Høydramatisk i Kjelsåshallen

Postet av Damelag den 11. Jul 2014

Kampen imot Kjelsås ble en spennende kamp, litt for spennende for min del da jeg som vanlig er ganske engasjert som trener og lagleder for en fantastisk gjeng med jenter.Vi startet opp med mot i brystet og ledet klart da vi nok en gang ble tatt igjen av spøkelset som visket i øret til jentene (dette går ikke bra), og vips så lå vi bak med 2 mål. Vi tok en timeout som jentene trengte da det buttet i mot og smilet fikk en bue som jeg ikke likte.

Vi tok tilbake kommandoen, men Kjelsås spilte godt og var hele tiden i ryggen på oss. Vi røk på noen småskader og Kamilla stoppet et skudd med sitt venstre øye og gikk ned for full telling. Hun var borte en liten stund og fikk noen ørefiker for å våkne.

Det var duket for Monika som utespiller og etter noen drag sa hun at det er godt hun pleide å stå i mål.

Kampen bølget frem og tilbake, med 2 måls ledelse til Kjelsås med 2 minutter igjen. Da tok vi noen viktige avgjørelser, pluss at Trine som sto en meget god kamp igjen reddet en straffe, og det sto plutselig 18-18.

Med 30 sekunder igjen er jeg er fornøyd med ett poeng men, jentene ville mer og fire sekunder før slutt blåser dommer straffe til Lørenskog. Kamilla Freitag får beskjed om å ta denne straffen og hun skuffet ikke, satte ballen i mål og seier 19-18 - HERLIG. Dette var en viktig arbeidsseier og 2 viktige poeng i opprykkskampen.

Tirsdag er det ny kamp og hardkjøret går mot slutten og vi kan ta en velfortjent julefeiring. Vi venter også på anken til Skedsmo 2 som ikke vil bety noe da de har innrømmet fusk og det vil tilføre oss 2 nye poeng.

Stolt av dere jenter
johnny

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.