Lagsrapport Damer, 2013-2014

Postet av Damelag den 11. Jul 2014

Damelaget rykket ned fra 4. divisjon i fjor. Naturlig nok forsvant det noen spillere etter nedrykket, så det var spennende å se hvilket lag vi hadde å stille med i årets 5. divisjon.

Klubbveteran i LHK, Johnny Johnsen, ble hentet tilbake til klubben etter noen år med trenergjerning i andre klubber. Sammen med Ronnie Bergheim som hadde laget i fjor og som også trener herrelaget, dannet de to et nytt trenerteam som har fungert godt.

Med Johnny fulgte flere nye spillere, og målet om å rykke opp igjen ble raskt satt.

Ved juletider så det mørkt ut for opprykk, etter to tap for lag på nedre halvdel. Men det har vært en spennende og utrolig jevn serie, og ved sesongslutt skilte kun 5 poeng mellom 1. og 6. plass.

Så selv om det en stund så ut til at opprykkstoget var gått fra oss, gjorde en sterk avslutning med 4 strake seire susen. Vi endte på andreplass, ett poeng etter vinneren og med bedre målforskjell enn nummer tre. Vi slapp inn færrest baklengsmål av alle lag i serien. Dermed rykket vi opp igjen og spiller i 4. divisjon 2014-2015.

For å etablere oss i 4. divisjon må treningsoppmøtet forbedres jevnt over og spillerstallen som i praksis har bestått av 12-14 spillere, bør bli større.
Vi er optimistiske og gleder oss til ny sesong.

Heia LHK!

Hilsen oppmann Ingebrigt Økland

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.