J2000 i Partille

Postet av J00 den 28. Aug 2014

Ni J2000-jenter dro sammen med J2002, J2001 og J98/99 til Partille 2014.
Turen startet på mandag med buss fra Lørenskog til Gøteborg, innkvartering på skole, middag og en trikketur til Liseberg hvor vi så på jente-juniorlandskamp mellom Norge og Østerrike (Norge vant).
Etter 23-7 seier over DegernesTirsdag var første kampdag. Det var over en times reise bort til kamparenaen den dagen, hvor vi først så J2001 vinne dagens andre ettmåls-seier, før vi selv spilte to kamper. Den første endte med 4-målstap, men den andre endte med 16-målsseier! Og morsomst av alt var at samtlige 9 spillere skårte! Da alle utespillerne hadde skårt, kom Kristin fram på straffe, og skårte hun også.
Etter kampene dro vi bort for å spise ved en annen skole, hvor det var to Nigerianske lag som hadde pyntet seg i anledning åpningssermonien senere på kvelden. Vi benyttet selvsagt anledningen til å få tatt noen bilder.
Deretter var det full fart til åpningssermonien på Gamla Ullevi, men presentasjon av alle deltagernasjonene og et show med masse sang, dans, lys og smell.
Onsdag var det to nye kamper. IK Sävehof som vi spilte mot på morgenen fikk seg en stor overraskelse. 23-7-resultatet mot Degernes hadde blitt registrert med seier mot Degernes, og siden IK Sävehof allerede hadde vunnet over Degernes regnet de med en lett seier mot oss. Men vi startet godt og ledet 6-1 før regnet kom høljende ned. Det kom tre regnskyll i løpet av dagen, og to av dem kom under J2000 sine kamper, men det ble to klare seire til tross for glatte baller.

På kvelden dro vi til Liseberg, hvor jentene fikk kjørt masse, bl.a. Helix, Nordens største og lengste berg-og-dalbane, med masse looper og snurrer. Og så spiste vi på Burger King.

Torsdag var det kun én kamp, mot Fram fra Island. Nok en gang ble det spill i øsende regnvær, mot et lag som hadde spesialisert seg på å dra i motstandernes drakter. Men det ble seier her også, noe som ga andre plass i pulja og 32-delsfinale i A-sluttspillet. Ettermiddagen ble brukt til en Liseberg-tur til.

Fredagen var sluttspilldag, med første kamp mot en annen 2.-plass, Bærums Værk. Etter uabgjort ved pause, kontrollerte jentene inn til en 2-målsseier og 16.-delsfinale. Det smakte ekstra godt at Fjellhammer-1 og Fjellhammer-2 spilte samtidig rett ved siden av, og begge lagene tapte klart ;-)

Desverre ble det tap i 16.-delsfinalen. Med bare 9 jenter så man at de begynte å bli slitne, så selv om det var 3-3 ved pause, hadde de ikke så mye energi igjen. Men etter lunsj, dusj og skift, var det nok energi til en shoppingtur i Gøteborg, fulgt av pizza sammen med 2001- og 98/99-lagene

Lørdagen ble det så tid til litt mere shopping, før pakking og tur hjem. I løpet av turen ble jentene mye bedre kjent med 2001-laget, og både shopping, Lisebergaktiviteter og andre aktiviteter ble gjort hvor 2000-jenter og 2001-jenter var sammen helt om hverandre.

Så det var en kjempefin tur på alle måter. Og det blir nok ikke siste gangen J2000 drar til Partille!

Se flere bilder fra J2000 i Partille her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.