J2002 i Partille

Postet av J02 den 14. Jul 2014

J2002 har sett fram til partille cup siden de var 9 år. Det har vært den store gulrota når det har buttet litt imot. Med andre ord var forventningene STORE da vi møttes ved Skårer kirke og dagen endelig var kommet.

Vi hadde en flott busstur med de andre lagene fra Lørenskog. Vi i trenerteamet er veldig heldige med flotte foreldre som stiller opp til alt, og vi hadde tilsammen 6 foreldre som delte på å sove med jentene.

I gruppespillet møtte vi litt varierende motstand, men seier over Roses of steel fra Brasil står som en av de beste prestasjonene. Jentene spilte knallbra, og alle beskjeder fra benken ble fulgt til minste detalj. Et stort øyeblikk for både trenere, spillere og foreldre.

Vi gikk til B-sluttspill. Etter seier i både 16-dels og 8-dels finale, møtte vi vår overmann i kvartfinalen. Men alt i alt er både jentene og trenerne kjempefornøyd med innsatsen. Dette er en stor cup, og det er bare andre gang jentene spiller sluttspill. Så å komme helt til kvartfinalen var vi veldig fornøyd med!

Vi har hatt en flott cup, med masse håndball og masse lagfølelse. Dette frister til gjentakelse! Gleder oss allerede til neste år!

Se flere bilder fra J2002 i Partille her.

Hilsen Monica, Kyrre og Marianne. (Superstolte trenere!)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.