Jenter 2004 i Bø Sommarland Cup

Postet av J04 den 10. Aug 2014

Jenter 2004 deltok i sin første turnering som J10, i Bø Sommarland cup. 20 jenter var med fordelt på to lag, og spilte mot lag vi vanligvis ikke møter: Kriistansand, Skarphedin, Torsnes, Holmen, Vear og Holum.

De to Lørenskoglagene spilte tilsammen åtte kamper. Etter en litt dårlig start med ettmålstap i første kamp, fikk jentene virkelig vist hvor gode de er: sju seire og 35+ i målforskjell ble fasiten på de sju siste kampene!

Etter siste kamp kom den erfarne dommeren som hadde dømt de fleste av Lørenskogs kamper bort og skrøt av Lørenskoglagene. Både et patent forsvarsspill og et angrepsspill hvor alle på laget var med i spill og på skudd, var noe av det beste han hadde sett for årsklassen.I tillegg til kamper, var det en sosial tur. Fredag var det pizza på skolen og lørdag var det fellesmiddag, film, diskotek og kos på skolen. Jentene har virkelig blitt gode venner på tvers av klassene og skolene etter hvert.

Og så sto jo selvsagt besøk på Sommarland på programmet. På lørdagen var det lang pause i kampoppsettet midt på dagen, slik at alle fikk vært på Sommarland. Der var det masse morsomme sklier og badesteder, så jentene (og noen av foreldrene) hadde det kjempegøy.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.