Lagsrapport 2012-2013

Postet av J03 den 11. Aug 2014

J9 (2003)

Jenter 2003 startet sesongen med et brak! Nivået på de andre motstanderne var høyt, og dette betydde at trenerne måtte stramme tøylene på treningene og sette konkrete mål for videre utvikling. Noen av jentene syntes kanskje ikke dette var like kult, men fant fort ut at "syklubben" kunne fortsette etter trening i stedet.

Nå har de blitt veldig flinke til å yte maksimalt på treninger, der de gjennomfører både forsvarsteknikker, skuddteknikker og finter på en veldig god og effektiv måte. I tillegg starter jentene hver onsdag på balansebrett/pute 15 minutter før trening. Dette har ført til at jentene sjeldent taper en kamp.

Laget består nå av 30 jenter, der stort sett alle er flinke til å møte opp på hver trening. De har blitt delt opp i tre like gode lag, og byttet lag etter jul slik at de skulle få spilt med så mange som mulig når sesongen var over.

I tillegg har jentene hatt en sosial sammenkomst der de har spist pizza og spilt bowling, og så planlegges det noe annet moro før sommerferien.
Laget har også hatt en trist nedtur der ei jente på laget kom ut for en stygg ulykke, og dermed ikke kan være med å spille på laget i denne perioden. Dette var en veldig trist nyhet, og jentene sendte både kort, hilsener, blomster. Det ble også arrangert miniturnering mellom Lørenskog og Fjellhammer, der hensikten var å samle inn penger til en fin gave til denne fine jenta! Dette var vellykket med stor hjelp fra flotte foreldre som tok god initiativ til å ordne i stand denne turneringen. Her sang også jentene to sanger og danset "follow the leader" dansen.

Trenerne til jentene er Marte og Siv, men jentene har også fått stor støtte av foreldrene, og har i tillegg tre hjelpetrenere og en oppmann.

Hilsen Stein, oppmann J2003

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.