Lagsrapport 2009-2010

Postet av J02 den 12. Aug 2014

Håndballskolen

Vi har denne sesongen vært ca 25 jenter i alderen 5-8 år som har trent hver torsdag på Rasta skole. Treningene har vært preget av masse godt humør, glade jenter og masse energi!

Håndballskolen har for mange vært et første møte med håndball. På treningene har vi lagt vekt på at jentene skal være mest mulig i bevegelse, at de har fått mulighet til å opparbeide seg ballfølelse gjennom ulike leker/øvelser med ball og vi har trent på håndballspill og regler. Men først og fremst har vi lagt mye vekt på at håndballtreningen skulle være noe positivt og gøy som barna gledet seg til!

Vi har deltatt på BamseCup i Son i desember og tre runder i Loppetassen på våren. Dette har vært veldig gøy og utviklende for jentene! Her har de fått prøvd seg i ordentlige kamper og for mange har dette gitt masse motivasjon. Vi vant flere av kampene, men i hovedsak var det ”tap og vinn med samme sinn” som preget jentene. Vi er stolte over lagspillet og teamfølelsen jentene vist på disse cupene!

Samspill og samhold har jentene også vist masse av på trening, og alle treninger MÅ avsluttes med lagsropet:”Vi er gule, vi er blå, vi er nemlig LHK”

Evy & Gro

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.