Lagsrapport 2013-2014

Postet av J02 den 12. Aug 2014

J11 (2002)

Jenter 02 begynte sesongen med 13 aktive spillere. Optimistisk meldte vi på to lag i Bonaqua cup – og gikk ubeseiret gjennom cupen med begge lag. Vi har også deltatt på Sparebank1-cup i Tønsberg. En cup hvor jentene viste gode håndballferigheter og godt samhold.

Vi har stillt med et lag i regionsserien i nivå 1. Jentene har hatt en flott utvikling gjennom sesongen, og det er moro å følge dem! Vi har spilt i Rælingen julecup. Da valgte vi å spille en klasse opp. Selv om resultatene ble så som så, var dette noe jentene vokste veldig på. Og resultatene i regionsserien var et tydelig bevis på dette. På de 10 kampene vi har hatt etter jul har 7 endt med seier, og en med uavgjort.

Gjennom sesongen har vi hatt et jevnt tilsig av nye spillere og kan per i dag skilte med 27 aktive jenter. Mer enn en dobling med andre ord! Så neste sesong blir det to lag fra oss i regionsserien.

Jentene har i år, som før, blitt trent av Marianne. Hjelpetrener har vært Monica, og oppmann har vært Ingrid. Vi har i tillegg vært så heldige å få masse fantastisk hjelp av Kyrre, som også vi tre inn som hovedtrener, likestilt med Marianne neste sesong.

Vi gleder oss til Bonaqua cup og Partille med denne flotte, morsomme, snille og flinke gjengen med håndballjenter!

Hilsen stolte trenere!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.