Lagsrapport 2008-2009

Postet av J00 den 12. Aug 2014

J8-9 (1999/2000)

Vi har stilt med ett lag i 1999-serien. Med 9 jenter født i 1999 og 14 i 2000, har vi gått på en del tap. Men humøret har vært på topp.

Med treninger så tidlig som kl. 4, har oppmøtet vært over all forventning. Vi har nesten ikke hatt frafall i hele sesongen. Det har vært imponerende at gløden har vært på topp, selv om antall spillere har gjort at det har blitt litt lite spilletid på alle. Dette håper vi på å endre neste sesong ved å melde på to lag.

Helgen 17.-19 april reiste vi til Vestfossen for å spille cup. Og det med 2 lag. Ett i J8 og ett i J9. Mange foreldre hjalp til med å rigge jentene til på skole fredag.

Lørdag tilbrakte vi hele 10 timer i håndballhallen, men med så mye bra håndball, og så mange seire, var det ingen som klagde. Og ette en god dusj og litt mat, så var jaggu småjentene pyntet og klare for disco.

Tidlig opp på søndag var heller ikke vanskelig for jentene; de pakket alle sakene sine før kl. 07. Og jammen vant vi ikke kamper denne dagen også. Det var nok mange slitne jenter på skolen mandag.

Jeg vil benytte anledningen til spesielt å takke Mona for en kjempejobb som oppmann. Tusen takk også til Pål. Alt hadde ikke gått like bra uten disse. Det er en god del ekstra jobb som følger med et lag. Også en stor takk til Bjørn Gran for god trenerhjelp!

Håper at alle voksne og små fortsetter neste sesong!!!!!!!

Line

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.