Lagsrapport 2011-2012

Postet av J00 den 12. Aug 2014

J11 (2000)

Nok er håndballsesong er tilbakelagt med stor innsats og entusiasme både på treninger og kamper. Sesongen 2011/2012 er enda en sesong vi kan se tilbake på med smil om munnen og klapp på skulderen. Fra september 2011 til mars 2012 har vi spilt 18 seriekamper - og med 14 seire, 1 uavgjort og 3 tap kan vi ikke annet enn å være veldig stolte av jentene våre. Bak disse resultatene ligger ukentlige treningsøkter med godt oppmøte, god stemning, håndballglede og godt humør! Jenter 2000 er en fin og sammensveiset jentegjeng!

Vi trener både i Skårerhallen og Fjellhamarhallen. Da Skårerhallen ble stengt i høst fikk vi fredagstreninger i Kjennhallen. Bytte av hall har fungert fint, da Kjennhallen ligger sentralt for de aller fleste. Vi avsluttet sesongen med hjemmekamp i Skårerhallen, og det er godt å være tilbake på "hjemmebane".

Vi har trent sammen med jenter 99 hver onsdag gjennom hele sesongen. J99 og J00 var i sin tid ett lag, og det at vi fortsatt trener sammen skaper også tilhørighet på tvers av lagene i LHK.

Trenerteamet er det samme som forrige sesong: Line og Eldar – et bra team som inspirerer og utvikler jentene på håndballbanen. Trenerne melder tilbake at det er veldig godt oppmøte på treninger, og jentene oppleves som en inkluderende og interessert håndballgjeng!

J 2000 består i dag av tolv jenter. På det meste har vi vært seksten jenter i deler av sesongen, men noen jenter har sluttet. Vi kan vel si at de tolv jentene som utgjør laget pr. i dag er "en god kjerne", der de aller fleste har spilt håndball i flere år!

I desember deltok vi i Rælingen julecup, og i mai måned deltar vi igjen i Bonaqua cup her i lokalmiljøet. Nytt av året er at vi skal til Partille cup i juli. Ti jenter, trenere, oppmann og foreldre drar av gårde til sommerens håndballeventyr. Vi er spente, men gleder oss veldig!

Ellers en takk til foreldre som stiller opp som supportere og dugnadsvakter, og en enda større takk til trenerne Line og Eldar som bruker utrolig mye tid sammen med jentene på J 2000.

Hilsen Ann-Christin, oppmann J 2000

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.