Gode resultater etter halvspilt serie

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 27. Okt 2014

Jenter 1998 etter seier i "seriefinale" mot Stabæk
Nå som høstens serie er omtrent halvspilt, ligger de fire lagene som spiller i øvet avdeling med kvalifisering til A-sluttspill, alle godt an.

A-sluttspill er serie på våren for de 12 beste lagene i årsklassen, i hele regionen. Det vil si de 12 beste lagene i Akershus, Oslo og Østfold. Så å nå A-sluttspill er en stor prestasjon.


J1998 er allerede sikret plass i A-sluttspill, med 6 seire på sine 6 kamper. Selv om de skulle tape sine to siste kamper, kan de ikke på noen måte bli dårligere enn tredjeplass, og her kommer de tre beste til A-sluttspillet.

J2000 ligger på andre plass i sin pulje, med 4 seire og 1 uavgjort - samme som serieleder Fjellhammer, men med 4 mål dårligere målforskjell. De to antatt vanskeligste kampene er unnagjort, så hvis de fortsetter slik de har startet, når de minst 2. plass i pulja og kommer da til A-sluttspill. Men det er et par tøffe kamper igjen. Hjemmekamp mot Helset førstkommende helg er nøkkelkamp. Med seier der er mye gjort.

J2001 har kun spilt én av fem seriekamper i høst, men vunnet den, og ligger på andre plass i sin pulje. Også her går de to beste til A-sluttspill. De skal spille hjemmekamp mot serieleder Torp førstkommende helg, så vi krysser fingrene for seier her.

J2002 har 5 seire og 1 tap, og ligger på en fjerdeplass, á poeng med 2. og 3. plass. Også her kommer de to beste til A-sluttspill. Kampen for å nå dette blir tøff etter tapet mot Nit/Hak sist helg, men de har fortsatt en god mulighet.


Vi krysser fingrene for alle lagene, og håper sesongen fortsetter like bra!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.