J2004 med dobbeltseier mot Fjellhammer

Postet av J04 den 30. Nov 2014

J2004 Blå var satt opp med bortekamp mot Fjellhammer to helger på rad, Fjellhammer Blå 22.11. og Fjellhammer Gul 30.11. - og Lørenskogs jenter gikk seirende ut av begge!

Begge kampene forløp ganske likt. Lørenskog startet klart best og gikk opp i en relativt trygg ledelse. I dagens kamp ledet Lørenskog så mye som 10-5 i starten av andre omgang. Men i begge kampene så det ut til at Lørenskog-jentene mistet noe av konsentrasjonen, og begynte å gjøre enkle feil, samtidig som Fjellhammer fikk ny giv av å ta innpå.


I dagens kamp kjempet Fjellhammer seg opp til 11-12, og fikk ballen med 15 sekunder igjen av kampen. En Lørenskogspiller snappet ballen og rushet flott, men Fjellhammers målvakt reddet skuddet og ga Fjellhammer en rushmulighet på direkten. Heldigvis var Lørenskogspillerne våkne og fikk stoppet rushet midt på banen, slik at fløyta gikk og jentene våre vant med ett mål - akkurat som sist helg.

Så med to seire av to mulige over Fjellhammer nå i høst, kan 2004-jentene være fornøyde. Og ekstra gøy var det at 2005-jentene spilte mot Fjellhammer kampen rett etter, og vant med ett mål de også.


Se flere bilder fra kampen i galleriet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.