J2004 i GlassCup

Postet av J04 den 26. Apr 2015

J2004 deltok i helgen 24. og 25. april i sin siste turnering som J10, med to lag i GlassCup i Drammen. Der fikk de anledning til å møte en del gode lag de ikke har spilt mot før.

Lørenskog 1 startet lørdagen med en spesiell kamp mot Sinsen-Refstad. Dette var et lag som var helt spesielt dyktige til hurtig gjennombruddsspill i angrep, som ble møtt av et veldig tett og godt Lørenskogforsvar. Resultatet ble at Sinsen-Refstad var i angrep 80%-90% av kampen, med stadige frikast når de ble stoppet av Lørenskog, mens Lørenskog når de fikk ballen, var så ivrige etter endelig å få komme i angrep at de skjøt etter noen få sekunder. Kampen endte til slutt 3-3.

Deres andre kamp for dagen ble et tøft oppgjør mot et godt Storhamar-lag. I begynnelsen fulgte lagene hverandre tett, men på stillingen 4-4 fikk Lørenskog en skikkelig down-periode hvor ingenting fungerte. Da denne var over hadde Storhamar gått opp til 11-5! Lørenskog kom inn i kampen igjen, men endte med tap 14-8.

Lørenskog 2 spilte sin første kamp mot Storhamar. Dette var et lag med mange store og gode spillere, og det ble en tøff kamp, men godt keeperspill holdt Lørenskog inne i kampen, og stillingen var 5-5 når det nærmet seg full tid. Lørenskog hadde krefter til et siste angrep, og skuddet gikk i mål da det sto ett sekund igjen på klokka! Seier 6-5.

Deres andre kamp for dagen var mot Solberg. Dette var også lenge en jevn kamp, men Lørenskogjentene dro fra på slutten, og vant 9-6.


Til dag to stilte et revansjelystent Lørenskog 1. De hadde lyst til å vise at de var bedre enn ett tap og én uavgjort skulle tilsi. Første motstander var Solberg som Lørenskog 2 hadde slått dagen før, og Lørenskog 1 ville ikke være dårligere. De tok kontroll fra start, og ledet etterhvert 4-0. Så kom en down-periode igjen, men ikke verre enn at Solberg reduserte til 4-2 før Lørenskog satte inn sistemålet i en 5-2-seier.

Dagens andre kamp var mot et nytt Storhamar-lag, og jentene viste virkelig hva de var gode for. De spilte sin beste kamp i turneringen, og særlig forsvarsspillet satt som ei kule. Det var allikevel en jevn kamp, før Lørenskog sa farvel på stillingen 5-5 og skårte kampens fire siste mål og vant 9-5.


Lørenskog 2 startet andre dag like bra som den første. De møtte det samme Sinsen-Refstad-laget som hadde spilt uavgjort mot Lørenskog 1 dagen før. Kampen var også ganske lik, men i stedet for 3-3, klarte Lørenskog 2 å vinne 3-2, og dermed sin tredje seier på tre kamper.

Den andre kampen til Lørenskog 2 var mot Glassverket, og det ble deres svakeste kamp i turneringen. Særlig feilet de uvanlig mye i pasningsspillet, slik at Glassverket kunne snappe ballen gang på gang. Lørenskog holdt seg allikevel inne i kampen, og ledet 3-2, mye på grunn av kjempegodt keeperspill, men de siste målene gikk Glassverkets vei, så Lørenskog tapte til slutt 3-5.

Totalt sett var det en fin turnering hvor lagene var blandet annerledes enn i vårens seriespill, slik at jentene fikk prøvd seg i helt nye lagoppstillinger. Begge lagene var også fornøyde med å ha vunnet flere kamper enn de tapte, og jentene gleder seg nå til neste cup i Fredrikstad.

Se flere bilder fra cupen i J2004s galleri

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.