J2004 i Fredrikstad Cup

Postet av J04 den 27. Mai 2015

24 spente 04-jenter satte seg på bussen i Lørenskog på fredag og var superklare for Fredrikstad Cup. Etter et regnfullt møte med Fredrikstad på fredag våknet vi til kjempefint vær på lørdag.

J11 hadde tre lag med i cupen. Jentene spilte mye bra håndball. Forsvarsspillet satt som det skulle, trekkene vi hadde øvd på før cupen ble flittig brukt og alle turte å prøve. Mange nye jenter meldte seg på scoringslista og alle jentene prøvde å score. Seks seiere og syv tap gjenspeiler ikke helt innsatsen til jentene, da vi i flere kamper spilte utrolig bra håndball, men mange skuddene gikk stang ut.

Ved siden av en kjempeflott innsats på det sportslige plan viste også jentene en kjempefin innsats på det sosiale plan. Mye lek og moro på cupplassen, tivolibesøk, dansing på premiescenen, felles grilling på campingen, autografer fra Nora Mørk og sniktitting på cup-konserten. Jenter viser omsorg og tar godt vare på hverandre.

Søndag reiste 24 slitne jenter hjem fra Fredrikstad. Mange hadde fått nye venner og bekjente på laget, alle hadde sovet litt for lite og mange hadde tatt nye steg i sine håndballferdigheter. Prikken over i-en, på en ellers vellykket håndballhelg, var verdens beste foreldregjeng på sidelinjen som med smil og latter heiet jentene frem på en positiv og engasjert måte.

Mvh Bjørn, Agnethe, Linda, Erlend og Evy

Se flere bilder fra Fredrikstad Cup i galleriet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.