J2003 i Fredrikstad cup

Postet av J03 den 30. Mai 2015

J12 stilte med to lag i årets Fredrikstad Cup og hadde en super langhelg i Fredrikstad. God innsats og godt humør på jentene.

Lag 1 vant tre kamper og gikk videre til A-sluttspill. Jentene spilte fire innledende kamper. Den første kampen så ut til å være preget av litt cup-nerver, og kanskje lite søvn? Det ble i hvertfall spill «langt under pari» og Vestby benyttet sjansen til å bruke oss som "rundingsbøyer". De tre neste kampene var hodet på plass igjen, og vi hadde flott kollektivt spill, alle spillerne meldte seg på, og høyt tempo fremover med sterkt keeper- og forsvarsspill gjorde at vi var i flytsonen. På disse tre kampene, totalt 60 spilleminutter, slapp vi inn kun 11 mål. Vi var vanskelig å spille mot! Flatt (6-0) forsvar ble løsningen på håndtering av motstanderens strekspiller. I en av kampene, mot Elverum, fikk motstanderen kun ett mål.

Jentene bruker spillesystemer aktivt og er flinke til å gjøre det vi trener på, både ankomst-spill og etablert angrep fungerer bedre og bedre. Neste steg er å utvikle hvordan vi utnytter strekspiller, vi er ikke helt vant med 6 utespillere.

At vi gikk videre til A-sluttspill er meget bra. Vi tapte mot et bra lag fra Nordstrand og var nok litt preget av for stor respekt. Jentene har tapt mot Nordstrand i Oslo-serien, og litt av initiativet ble borte.

Alt i alt kan vi være stolte av både innsats og resultat, og vi tar med oss erfaringen og læringspunkter videre - god motivasjon!


Lag 2 spilte fire kamper og det ble like mange tap. Bortsett fra i kampen mot puljevinneren spilte vi jevnt mot de andre lagene. Siste kampen spilte de utendørs i regnvær med våt ball og bane. Likevel; strålende innsats på banen like fullt som utenfor banen. Til tross for tapene steg humøret med tivoli og konsert. Jentene lagde nytt heiarop med inspirasjon fra konserten. En fin gjeng å ha med på tur!

Jentene hadde det forøvrig veldig sosialt på turen. Lagene sov på samme skole i hvert sitt klasserom. Lagene så hverandres kamper så sant det lot seg gjøre, selv om det betydde å stå tidlig opp for å rekke frokost. Jentene hadde mye moro og koste seg med pizza, "søndagsgodteri" og is. Noen dro hjem søndag kveld og resten mandag morgen, slitne men fornøyde etter tre netter på luftmadrass, mange kamper ute og inne, både sol og regn, god håndball, lek, moro, latter, oppturer, nedturer, konsert, busskjøring, entusiastiske foreldre, heiarop, og karuseller.

Vi gratulerer J2003 med super innsats i årets Fredrikstad Cup og vi gleder oss allerede til neste tur til Partielle cup.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.