Trippel seriedebut for J2003

Postet av J03 den 11. Sep 2015

Jenter 2003 debuterte i sist lørdag i J13-serien, og vi startet like godt med Fjellhammer, som har et veldig bra lag. Jentene våre hadde mye respekt, høye skuldre og det ble en brutal start. Plutselig var det vi som tapte, med grusomme sifre… det er vi ikke vant til.


Søndag ventet ny J13-kamp mot Langhus, en meget spennende kamp som vi burde ha vunnet, men ble til slutt et knepent 3-målstap. Senere på søndag debuterte vi i J12-serien, og møtte Eidsvoll på bortebane. Vi styrte kampen fra start til slutt, og vant tilslutt komfortabelt. Spesielt moro at de helt nye spillerne også scorer i sin første kamp! Mye bra spill, og blide jenter etter kampen (se bildet)

Vi stiller 3 lag i år, på ulike nivå, for å utvikle oss. Selv om det ble tap i begge J13-kampene, så var absolutt øyeblikk der vi fungerte i forsvar, og det var absolutt øyeblikk med fint angrepsspill. Dette tar vi med oss videre, og bygger sten på sten, mestringsnivået vil bli bedre og bedre.

Resultater:
J13,1 Fjellhammer 1 - Lørenskog 2 resultat 30-5
J13,2 Lørenskog 4 - Langhus 2 resultat 9-12
J12,2 Eidsvold IF 2 - Lørenskog resultat 5 -22Allerede til helgen er det 3 nye kamper, 2 som spilles i Skårerhallen og 1 kamp på Nesodden
:-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.