Årets håndballgalla

Postet av Lørenskog Håndballklubb den 29. Mai 2016

Årets håndballgalla ble avholdt i går, lørdag 28. mai. Så vidt vi kunne se, storkoste både jenter og foreldre seg med å se på og delta i innmarsj, felles oppvarming, oppvisningskamper, utdeling av vimpler og priser, kastekonkurranser, loddtrekning og ikke minst inntak av brus, is, pølser, vafler osv.

I galleriet ligger mange bilder fra gallaen.

Takk for en fin sesong, alle dere som støtter Lørenskog Håndballklubb, enten som spiller, lagleder eller supporter.


Årets lag 2016

Alle trenere fra lagene fra J2002 og opp til damelaget har kunnet nominere spiller til årets lag, og sportslig utvalg har gjort en vurdering av alle innkomne forslag, og kommet frem til følgende spillere:

Årets keeper: Rebecca Johansen (J2002) Rebecca er en som på kort tid har vist at hun er tøffere enn mange. Hun er en sporty jente som imponerer med sine redninger og reiser seg alltid etter tøffe dueller. Hun er en spiller som gir alt, både på treninger og i kamp. Hun er omtenksom og tar vare på jentene rundt seg og vil alle godt.

Årets høyre kantspiller: Mari Lien Tran (J2003) Hun er alltid interessert i å lære nye ting, hun er treningsvillig, har alltid et smil på lur og ligner mer og mer på en danske som herjet i Bækkelaget for en del år tilbake :) (Anja Andersen).

Bare hennes egne begrensninger mot seg selv vil stoppe videre utvikling.

Årets høyre bakspiller: Mia Syverud (J1998) Mia fikk kontrakt med grundigliga-laget Rælingen, og gjennom samarbeidet på tvers av klubbene har hun bidratt i Grundigligaen, 3. div for Rælingen, Lerøy for rælingen, J18 for Lørenskog, 4. div for Lørenskog og 6. div for Lørenskog. I tillegg har hun vært på flere landslagssamlinger denne sesongen, og har tatt nye steg som den dyktige spilleren hun er.

Årets midtspiller: Helene Bråthen (J1998) Helene har styrt spillet til J18 i Lørenskog, samtidig som hun har bidratt i 3. div for Rælingen, Lerøy for Rælingen, 4. div for Lørenskog og 6. div for Lørenskog. Hun har hatt en fin personlig utvikling dette året og har laget mye mål for Lørenskog J18.

Årets linjespiller: Ina Jahr (J2000) En spiller som setter håndballen foran absolutt alt. Hun har tatt store steg på grunn av sin store treningsvilje, og vil helst ikke ha noe fri fra håndballen.

Hun er også en spiller som hele tiden jobber for at alle andre også skal ha fokus og jobbe som et lag. Kjennetegnet for sitt tøffe forsvar.

Årets venstre bakspiller: Kamilla Freitag (Damer) Kamilla er drivkraftenog motivatoren i laget og en spiller som har giftige replikker og rosende ord når det trengs både ovenfor lagets egne spillere og kanskje trenerne iblant. Hun er lagets mestscorende og den som har møtt opp på alle treninger uavhengig om ryggen ikke har vært på rett plass.

Årets venstre kantspiller: Elise Røkke (J2000) Elise er en spiller som i hovedsak er kant, men som også kan bli brukt andre plasser. Har et ekstremt tempo, og er flink til å holde et hurtig spill. En god treningsvilje, og detaljfokusert. Jobber alltid for å bli bedre. Kjennetegnet for sitt tempo.

Årets spiller er den spilleren på Årets lag som har fortjener en ekstra oppmerksomhet, og som har skilt seg ekstra ut. Årets spiller: Mia Syverud.


Årets trenerteam:

Vi har i år valgt å slå sammen to av prisene: innsatsprisen og årets trener. Dette fordi vi har et trenerteam som fortjener begge disse prisene.

Trenerne det er snakk om har til sammen vært med som trenere i klubben i over 7 år. De stiller alltid opp på treningene og på kamper, uansett om egne døtre er ute med langtidsskader eller ikke er satt opp på kamp. Trenerteamet har vært flinke til å få fram mange spillere med gode ferdigheter gjennom å gi dem selvtillit og individuell oppfølging. De er spesielt flinke til å få med seg alle spillere på laget, ofte gjennom å forklare ting på en enkel måte slik at alle forstår. "Kake" er eksempel på et trekk alle spillere på laget kjenner godt.

Dette trenerteamet har samlet sett en svært god taktisk og strategisk kompetanse. I tillegg innehar de som team en unik evne og vilje til å skape et godt sosialt miljø for jentene. De er flinke til å ta tak i ting på et tidlig tidspunkt enten det gjelder konflikter eller jenter som faller utenfor. Dette skaper stor motivasjon og trivsel hos jentene og har ført til at alle på laget gjerne vil være med på kamper og cuper. Nå sist i Fredrikstad cup stilte de med 3 lag hvor alle jentene på laget var med.

Trenerteamet har lagt opp til en hyppig rullering av alle spillere på alle lagene. Dette skaper ikke bare god motivasjon og mestringsfølelse hos jentene, men har også medført at laget har fått en godt sammensveiset foreldregruppe. Det er alltid en stor gjeng som stiller opp på kamper og heier.

Jentene er selvfølgelig svært glad i trenerne sine gjennom mange år, og det var mange som felte en tåre eller to når de fikk høre at trenerne skulle gi seg etter endt sesong. Vi takker trenerne for innsatsen gjennom mange år for jentene i klubben.

Årets trenerteam er: Agnethe Hjertaas, Evy Jøsok og Bjørn Holstad


Årets ærespriser:

Vi har i år valgt å dele ut en ærespris og dermed et æresmedlemsskap til en person som har fulgt klubben i mange år. Vedkommende har hatt mange roller i klubben – både som trener, hjelpetrener, pappa, sportslig leder og leder. Han har vært en stor bidragsyter, også etter at hans datter sluttet å spille for klubben. Han er en person som aldri sier nei om man ber han om hjelp, og han har alltid lagt ned betydelig innsats for klubben. Vinneren av årets ærespris er veldig uhøytidelig, og selv om han har sittet som leder av klubben, har han tatt på seg oppgaver som egentlig ikke ligger til et lederverv – ingen oppgave er for liten og ingen oppgave er for stor. Han har malt kjøkkenet og handlet kjøkkenutstyr på IKEA med like stor selvfølge som å representere klubben på Regionstinget.

Vinneren av æresprisen har et stort nettverk innenfor håndballen, og mange gode kontakter som har kommet klubben til gode.

Vinneren av æresprisen, og nytt medlem av den eksklusive klubben av klubbens æresmedlemmer er Lars Johansen.

I år har vi valgt å dele ut to ærespriser. Årets andre ærespris går til en person som har tilbrakt mange av sine yngre år som spiller i klubben. Ja, faktisk selv om hun har passert 40 så spiller hun fortsatt aktivt håndball i klubben! Hun har et svært stort engasjement for klubben, og hun har bidratt i de fleste roller, både som trener, hjelpetrener, oppmann, mamma, innkjøpsansvarlig, kamprapporteringsansvarlig, så godt som fast medlem i valgkomiteen, vekslepengeransvarlig, nøkkelansvarlig osv. osv. Er det noe man lurer på angående klubben eller noe man trenger hjelp til så kan man alltid ta kontakt med vedkommende og få hjelp! Hun stiller alltid opp for klubben!! Med tre døtre i klubben, samt egne kamper, så blir det til sammen svært mange håndballkamper i løpet av året. Det er derfor svært sjelden at du finner ei helg hvor du ikke møter denne personen i en håndballhall. Hun møter nesten alltid på årsmøtene til klubben og hun har også opplevd å være eneste deltaker på årsmøte utenom om styremedlemmene. Det forteller om et spesielt engasjement for klubben på alle måter. Klubben håper fortsatt å kunne nyte godt av ditt engasjement i mange år fremover!

Vinner av årets andre ærespris er Line Hansen


Lagsrapporter for sesongen 2015/2016

Håndballskolen
Håndballskolen har lag for både J2008, J2009 og J2010 og Gutter 2008-2010. Det totalt 70 håndballglade barn som ivrig møter på treninger. J2008 og J2009 har deltatt på tre Loppetassen i løpet av året og det mangler verken på vilje eller talent hos denne gjengen.

J2007
Jenter 2007 teller 30 spillere totalt. Denne sesongen har de deltatt i minirunder og avslutter sesongen med Bonaqua Cup på Fjellhamar. Neste sesong skal disse jentene ut på stor bane og større mål og jentene har signalisert på trening at det er gøy med stor bane, spesielt på grunn av mer løping. Jenter 07!

J2006
J2006 består av 31 aktive jenter fra 10 forskjellige skoler som har hatt en fin utvikling denne sesongen,.
Jentene koser seg på trening og viser stor innsats, er lærevillige og positive. De har stilt med to lag i seriespill og deltatt i flere cuper i løpet av sesongen, med Fredrikstad Cup som et av høydepunktene.

J2005
J2005 er 15 aktive jenter som er lærevillige og koser seg på trening. Denne sesongen har de stilt med to lag i regionserien og vunnet de fleste kampene. De gikk til og med ubeseiret gjennom Fredrikstad Cup og ser fram til neste års turnering hvor de tar sikte på sluttspill. Årets sesong har jentene kjent på at spillet har blitt tøffere og mer fysisk, men J05 tar alle utfordringer på strak arm.

J2004
J2004 trener to ganger i uken og det er 24 jenter som har det gøy på både trening og på kamper. Det har vært god utvikling det siste året i positiv retning og jentene tar stadig nye steg i sin håndballutvikling. Fokus har vært å utvikle hver og en spiller til et lag med mye samspill. J2004 har stilt med to lag i serien og deltatt på flere cuper.

J2003
J2003 består av 31 spilleglade jenter! Noen har spilt siden de begynte på håndballskolen, mens andre begynte nye i høst. I år har J2003 stilt med tre lag i regionserien. Ett lag har spilt i J12-klassen og to av lagene har spilt i J13-klassen. J2003 har også deltatt i temaserien, Rælingen julecup der de ble nr 2, Vårcup, Fredrikstad Cup og Partille Cup.

J2002
J2002 er 20 håndballglade jenter som i anledning håndballgallaen er kledd ut som militære. De har stilt med både første- og andrelag i serien og deltatt i flere cuper med gode resultater. I den sammenheng er det verdt å nevne 2. plass i Rælingen julecup. I tillegg har J2002 for første gang deltatt i Flyball-turnering, og gullet ble med hjem til Lørenskog.

J2001
Jenter 2001 er 13 spillere, og har blitt trent av Christoffer Meinich og Petter Grønstad. Sesongen startet med seier i B-sluttspillet i Fredrikstad cup, påfulgt av A-sluttspill i Partille-cup. Målet for sesongen var å nå A-slutt spill for første gang, og etter jul spille i serie blant regionens 10 beste lag. Målet ble nådd, og jentene har etter jul fått bryne seg på de beste lagene i Oslo, Akershus og Østfold. Jentene endte på en respektabel 8.plass.

J2000
J2000 har doblet spillergruppen denne sesongen og er nå 15 flotte spillere. De har spilt i to serier og i J15-1 nådde de A-sluttspill for 3. år på rad. I J16-1 endte det med en respektabel 8. plass. Jentene har hatt opptil fire treninger i uka med alt fra løpetrening via bryting til yoga. Dette er jenter som trives sammen både på og utenfor banen.

J1998
J1998 startet sesongen med 12 spillere og et samarbeid med Rælingen. Det har vært en turbulent sesong med spill i mange ulike divisjoner og serier. Satsingen sammen med Rælingen gikk dessverre ikke som forventet, men J18 LHK har sloss om topplassering i A-sluttspill og endte med 2. plass i Petter Wessel godt støttet av J00.

Damelag
Målet for damelaget har vært å etablere seg i 4. divisjon og det har i løpet av sesongen fått flere nye spillere. Damelaget avslutter sesongen med en stall på 18 spillere som klarte å beholde plassen. Denne gjengen er optimistisk fram mot neste sesong med ny trener og høy motivasjon.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.