Lørenskog J7 - 2012 Lag 1

Lørenskog J7 - 2012 Lag 1

Beskrivelse

Jenter født 2012 - Lag 1

Dette laget ble startet opp i november 2017 og fra å være en liten gjeng på 3-4 spillere ble det raskt en for stor gjeng så vi måtte dele gruppa i to. Hovedsakelig så er det barn fra Rasta skole og Benterud skole i denne gruppa (barn fra de andre skolene er på tirsdagspartiet). Vi er nå 16 glade og ivrige 6-7 åringer (8 år etter jul). Noen har allerede rukket å leke med håndball i ett og ett halvt år (fra siste året i bhg) og noen er helt ferske. Treningene våre består av lek med ball, hauk og due, nappe hale og stafetter er veldig stas. Vi er 2 trenere og en oppmann som har gleden av å være sammen med disse jentene. Vi har vært med på 4 runder med loppetassen og ser stor forbedring fra første til siste cup.

Vi trener på mandager kl 18.00-19.00 på Solheim skole. 

Vi ønsker flere jenter fra Rasta og Benterud skole velkommen,  hvis de går på en annen skole er det plass på tirsdager :-)

Trener: Erik Giving
Erik er mannen som tok initiativet til å starte dette laget. Han er pappa til Thelma (og Molly på 2010). Han er veldig flink til å planlegge treningene og finne på morsomme øvelser for jentene.

Trener: Mikal Reed
Pappa til Eva Augusta (og en datter til født 2009). En mann med fantastisk rolig lynne og som ser alle jentene og er kjempeflink til å skryte av de og få jentene til å føle mestring. Han kom med som hjelpetrener, men nå er han en like stor del av trenerteamet som de to andre.  

Oppmann
Marianne Stien er oppmann på laget, mamma til Lona (og to til). Hun er i tillegg trener for 2010 laget. Målet hennes er at alle barna skal bli sett og ha det gøy på trening, samt å ha kontroll på gutta som er trenerne til jentene

Kontaktpersoner

Mikal Reed
Rolle: Trener
E-post: mikal.reed[@]gmail.com
Telefon: 97737737
Erik Børstell Giving
Rolle: Trener
E-post: erik.giving[@]gmail.com
Telefon: 90086075
Marianne Ørstavik Stien
Rolle: Oppmann, Trener
E-post: marianne.stien[@]stolttrening.no
Telefon: 47349242

Kommende aktiviteter

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Blogginnlegg

Levert av IdrettenOnline